Eu sincera cred ca relatia voastra va merge mai ales daca sentimentul este reciproc...iar daca ai dubii daca vrea sa fie cu tine sau nu cel mai bine ar fi sa o intrebi
Cred ca ar fi bine sa o mai intrebi o data. Daca relatia va merge depinde doar de ea dar mai bine incearca. Ce ai de pierdut?
Fudita?!
Daca într-adevăr sentimentul e reciproc, e posibil să meargă relaţia voastră...sau nu. Ştii tu, sentimentele vin şi pleacă. (există şi exceptii, desigur) Ea fiind fată nu prea cred că va veni la tine să-ţi propună sa fiţi împreună. Cu siguranţă aşteaptă să faci tu primul pas aşa că nu mai pierde vremea. Dacă deja ai întrebat-o dacă vrea sa fiţi împreună şi nu ţi-a oferit un răspuns concret, mai întreab-o odată spunându-i că nu mai poţi sta în impas. succes
A fost un sentiment reciproc si inca va ramane are preten pentru ca mai mult decat probabil te- a asteptat p u sa ai spui ceva dar acum e timpul sa insisti.mult noroc
Sincer cred ca va merge relatia, daca si ea o zis ca are aceleasi sentimente pentru tine eu cred ca o sa mearge...
Bafta
Nu vreau sa te descurajez dar nu stiu daca merita sa-ti pierzi timpul cu ea atita timp cit te-a lasat pentru.un altu inseamna ca nu avea sentimente sincere pentru. tine, parerea mea nu stie in ce ape se scalda deschide bine ochiiii. Daca o vrei pentru. pierdere de timp... mai incearca dar daca ai sentimente pentru.ea o sa suferi mai tirziu mai mult...multa bafta si noroc, sper ca o sa-ti gasesti pe cineva care sa te merite.
Prietene iti dau un singur sfat bagate cu ea dar nu o tine mai mult de 2 luni pentru ca o sa isi bata joc de tine crede-ma ca stiu ce spun
Pai intreab`o odata! Intreab`o daca VREA sau NU.in functie de raspuns asteapt`o. daca zice nu, nu are rost sa te tii dupa ea
Vanessa0911 întreabă: