| nushdastea a întrebat:

Iubesc un baiat, dar el nu ma place deloc desi, imi era cel mai bun prieten pana prin iarna cand a cam inceput sa o ia prea in serios cu fetele si... El o place pe cea mai buna prietena a mea dar ea nu simte nimic pentru el. Saptamana trecuta am fost intr-o excursie la Bucuresti, aici am vizitat muzeul satului si, el a dorit sa ii cumpere o bratara sau cel putin asa se mandreste el. Probabil ca el nu stie acest lucru dar cred ca trebuia sa il tina pentru el caci asa sincer pe mine ma ranit sau. la ziua mea in Martie am jucat Adv. sau Prov. iar el a ales : ce ai face daca, un prieten i-a spus : Ce ai face daca, ai fii iubitul Adrianei iar ea tear insela cu Florin ( baiatul pe care il iubeste ea )?
El a raspuns : As lua un cutit in mana si mas sinucide!
( Ei doi planuisera chestiia asta ) Atunci... WOW asta chiar a durat!
Am incercat sa mai petrec timp cu el ca pe vremuri dar el doar pe Adriana o baga inseama. Am rugato sa ma ajute. nu stiu sa incerce si ea macar sa nu il mai lase pe el so ia in breate si so pupe ( chiar daca e pe obraz tot doare ). Marti, cand ne-am intors din excursie de la Bucuresti 2 fete ( Andreea, Antonia ) i-au spus :
- Tu nu vezi ca Cristina e o mincinoasa, o... etc. Nu vezi ca ea a pus pe toate fetele si baietii sa o ajute? ( de fapt eu o rugasem pe Adriana iar ea il rugase pe Mihaitza, cel mai bun prieten al baiatului pe care il plac, Camil ). El lea crezut! A inceput o cearta in autocar la care eu nu am rezistat, m-am indepartat si am tacut. Am fo surprinsa ca in momentul in care Mihaitza i-a spus lui Camil la intrebarea : Ce se intampla aici?, Eu si Adriana incercam sa te cuplam cu Cristina!, Camil a fugit in spatele autocarului cu lacrimi in ochi si rosu la fata.
El tot incearca sa fie cu Adriana dar nu cred ca are sanse pentru ca ea il place pe Florin ( 14 ani ), ea are 10 ani dar este extrem de dezvoltata fata de mine si Camil. Camil o place pe Adriana, el are 11 ani. ATENTIE! Eu am 10 ani!
Ciudata povestea caci suntem mici dar simtim lucruri care nu trebuia de acum!

Sa revenim :
Camil acum cateva zile i-a spus ceva lui Mihaitza si cred ca este fff important pentru ca Mihaitza a incercat sa ii spuna Adrianei, si. mie dar Camil nu l-a lasat!

P. S: Eu si Camil ne cunoastem de la 3 ani, el o cunoaste pe Adriana de la 7!

Intrebarile mele ( din ce v-am spus mai sus )

1) Credeti ca exista macar un sentiment pentru mine sau doar pentru Adriana?
2) Oare ce vroia sa spuna Mihaitza despre Camil?
3) Credeti ca e normal ca la 10 ani sa se intample asa ceva?
4 )Ce trebuie sa fac ca sa ma aiba macar un mic sentiment pentru mine? ( Pt el conteaza : Fizicul fetei, Moralul fetei, si sa nu il faca de ras. Eu am : moral si nu il fac de ras dar fizic nu stiu daca am si poate sunt importante si hainele si astea dar eu nu am bani de toate astea! )

Va rog sa raspundeti la aceste intrebar : 1, 2, 3, 4! Daca vreti sa imi mai dati sfaturi sunt bine primite.

Locul 1 : Funda + vot
Locul 2 : 2 voturi
Locul 3 : 1 Vot

Va rog sa imi

Răspuns Câştigător
| CodrutM a răspuns:

Ai 10 ani si deja treci prin asa telenovela?
Eu zic sa tragi aer in piept, sa iti dai doua palme si sa expiri.
O sa vezi ca in viata sunt lucruri mai importante decat Gigel, Costica sau cum ziceai ca-l cheama pe flacau.

52 răspunsuri:
| CosmiiX a răspuns:

Lasa`l pe el. ca el mai sunt o gramada. stii cum e? cand ti`e furat ultimull mai sunt inca 5 dupa colt'winking mai bine ramai cuprietena ta/... fiindca e [posibil sa nu mai gasesti un ca ca ea. daca ca mil nu te vrea. lasa`l la un moment dat isi va da seama ce a pierdut si el va fi cel care va suferi. suferi? la 10 ani nu cred... mai ai de invat pana sa spui ca suferi.
1. la 10 ani mai mult de sentimente de prietenie. nu cred. sau nah nu am de unde sa stiu eu ce simte baiatu`
2. ca te "place"?thinking
3. abia acum incepi sa vezi ce e normal si nu`... asta e doar inceputul cand vei creste va fi mult mai dureros.
4. nu trebuie sa faci nimic. trebuie sa fii tu. te place bine. nu teplace el pierdehappy sper ca te-am ajutat...`

| GabiStory a răspuns:

...eu n-am priceput cine cu cine vrea sa fie si cine cu cine e sau cine iubesti pe cine nu iubeste, n-am inteles mai nimic scuze sad dar sunt atatea nume si sunt confuz

| stepfania a răspuns:

Doamne fereste copila! invata sa faci liniute, invata sa scrii, ai toata viata inainte sa te gandesti la asa ceva.parintii tai stiu ce faci?

| Diana_8956 a răspuns:

Deci...vreau sa te ajut dar e mult de scris si as mai vrea detalii dk vrei dai add:didi_printesa89

| Zebub a răspuns:

Omg m-am uitat prin poze de pe site-ul ala al tau sincer nu cred ca cineva de acolo de la voi arata bine mai ales camil ala si cu tine si mai era una sabina ma nu stiu ce simititi voi la cat de misto aratati laughing

| alexuuu12 a răspuns:

Auzi u la 10 ani faci telenovele doamne eu la zece ani mancam cartea de mate, romana, istorie(etc.si erstu amteriiilor)...si u? vai de capu meu mai si scrii scenarii am vazut pozele cu voi...doamne sfinte sisoie o innebunit plozii din zillele de azi

| Adda_Elle_1999 a răspuns:

Camil are macar minte cum sa se sinucida pentru o fata! Doamne mai ganditi-va ce spuneti! Sunteti copii! Voi va gandti de la ani astea la dragoste la iubire la sinucidere! Mai aveti de crescut!

| Amiiii a răspuns:

Fatoo.Nu stiu ce faci tu, dar eu la 10 ani [ omg ] tundeam papusile...Eu ti-as zice sa lasi baietii in pace si sa-ti ve
zi de scoala, nu de alta.da` maine - poimanie vad o intrebare gen : "hei TPU nu stiu ce sa fac.sunt in Italia la produs. ajutati-ma plss "straight face

| aNdreIiasi a răspuns:

Frate,majoritatea care ti-au raspuns, in mare parte nu au dreptate. poti sa iubesti la 10 ani, eu am 16 ani si sunt indragostit de 6 ani de o fata la care imi sta gandul in fiecare zii timp de 6 ani, nu a fost nici prima, nici ultima iubita, pur si simplu era speciala si inca este, daca vrei intr-adevar un sfat bun, ascultati inima.

| Horhe a răspuns:

Fath.deacum iubesti baieti.lol...
mi s-a intamplat si mie, dar am trecut peste si mi-am vazut de viata.si eu am 14 ani...

| Horhe a răspuns:

O sa se intoarca roata.iti spun eu ca si mie mi s-a intamplat

| alfa12 a răspuns:

Pai si eu sunt in aceeasi situatie(de fapt am fost) si cred ca am cucerit-o azi in data de 2012.10.12 mi-a spus ca si-a ma iubeste putin eu am 11 ani iar ea 10 santem din aceeasi clasa (ea a fost data la 6 ani la scoala)

| nushdastea explică:

Spam spam spam ce dracu e asta? cine a scris-o? clar nu eu! sttergeti intrebarea acum!

| nushdastea explică:

Nu lol da a fost contul alt cuiva inainte si vr intrebarile sterse

| csilla_6409 a răspuns:

La a treia intrebare as vrea sa ma refer si raspunsul ar fi ca nu este normal ca la 10 ani sa se intample asa ceva dar poate depinde de fiecare.

| Master11 a răspuns:

Mare (c)urva mai esti...

| Orbithh a răspuns (pentru Master11):

Cum mai mare? doar are 10 anilaughing

| Boston90 a răspuns:

Uhh cam ciudata poveste mi s-a parut interesant la inceput dar apoi nu preram am inteles.tu vorbesti despre persoane ca si cm noi le cunoastem deja, sa stii ca nu prea se intelege acolo la faza cu autocarul foarte multe detalii care nusi au rostul.

Orcum acum sa revenim la problema ta.Din descrierea care ai facut-o tu acelui baiat mi se pare una fireasaca a unui copil de 10-12 ani. Poate ca u esti mai dezvoltata dar fetele se dezvolta nu nu mai fizic mai repede ca baietii, dar si mintal. La mintea lui el vrea doar sa se dea mare, in fata prietenilor lui ca are prietena.

1.Eu cred ca nu exista nici pentru tine nici pentru ea, am mai mentionat e o etapa a vartei.Baiatul fiind poate un tip mai degajat vrea atente.Chiar in declaratia ta ai spus calar ca pe el il intereseaza tinuta fizicul.Moralul depinde eu cred ca prin moral se refera la faptul ca el vrea sa domune fata adica sa faca ce zice el. Daca te-ar "iubi"( scuza-ma nu pot zice iubire la varsta de 10 ani) nu sar uita la fizic haine(ok dar sunt si eu baiat si este adevarat ca nu poti sa te uiti la cineva care are dezabilitati sau imabracaminte murdara rupta spun lucrurile acestea sau relatiile nu sunt chiar placute si acestea se intemeiaza pe prietenii foarte bune si in cunostinta de cauza).Iti zic eu daca u esti multumita de cum arati si de cum te imbraci e suficient.In concluzie la intrebarea 1 "Nu-ti fa griji fi o pretena buna, nu te lasa dominata de el, si cel mai importanta care daca urmezi sfatul asta iti garantez reusita in viito TU ESTI PREMIUL NU EL"; Succes oricum.

2.nu stiu ce este cu aceste personaje pentru ca ti-am zis n-am inteles faza cu autocarul.

3.Aici e o problema.10 ani mi se pare foarte putin pentru relatii.Te rog sa ma scuzi dar uite daca ai fi cu el ce gesturi de trandete sau nu stiu.tu vrei sa fi doar de dragul de a spune prietenelor ca esti cu el? O sa vezi ce inseamna iubire cand oi fi mai marebig grin

4. daca ai sentimente nu stiu fa si yu ce crezi incearca sal seduci dar nu iti recomand.Si in iubire e nevoie de 2.

Opinia mea:Eu la 10 ani nu aveam astfel de sentimente.dar la 14 ani m-am indragostit de adevaratelea de o fata care se cam tinea deupa mine.Era cea mai buna prietena a mea si ma intreba de multe ori de fapt nu ma intreba direct batea apropou (multi zic ca ne sta bine impreuna si din astea).Am fost intr-o "excurise de mai multe zile" si acolo m-am indragostit.Acum eu nu stiu daca ea mai vrea dar suntem destul de aprotiati.

| Boston90 a răspuns:

Ciudat,nu fi suparata nu stiu ce simti tu da stiu ce inseamna dragoste, dar in plsu nu vad la 10 ani ce gesturi de trandrete si ce fizic trebuie sa ai.

| 12345_9247 a răspuns:

Buna, draga mea! Iti vorbesc asa ca si cum ai fii copilul meu! Asa a suferit si ea si imi punea intrebari de acest gen, la care i'am raspuns ~ la fel! Acum voi incerca sa iti raspund la intrebari:*
1-Eu cred ca dahappy
2-Cred ca era ceva din care reiese ca ai mari sanse sa fii cu el daca stii cum sa il abordezi.happy
3-Cred ca nu conteaza varsta, atata timp cat tii la el si stii bine acest lucru, draga mea.
4-Ooof! Draga mea, daca este cu adevarat un baiat destept, precaut, nu se gandeste la hainele pe care le porti sau frumusetea pe care ti-a daruit-o Domnul, ci ar vedea frumusetea ta interioara( eu nu te cunosc, dar cred si stiu, ca orice om are cel putin o pata de frumostete interioara ori exterioara.Si revenind la intrebare: Tu incearca sa fii mereu tu...parerea mea.Te pup! Pa!

| dana05 a răspuns:

Inainte sa-ti raspund la intrebari ti-as zice ceva. aveti 10 ani, voi stiti ce e aia dragoste adevarata sau sa stii ce inseamna a iubi? Nu prea cred. 1. Nu am de unde sti ce sentiment exista pentru ca nu stiu cum se comporta de obicei cu tine.Probabil sentimentul dintre voi e unul de simpla prietenie. 2. Poate ceva legat de tine sau Adriana thinking 3.N prea dar se spune ca aceasta e varsta la care nici macar nu stim ce inseamna dragostea dar totusi e varsta la care suferim cel mai mult.Nu cred ca e folositoare o "drama" din asta telenovelica. 4. Moralul fetei chiar conteaza insa pentru a avea fizicul dorit de el, mi se pare cam egoist baiatul si sincer ce "fizic" vrei la 10 ani? Cat cu hainele mi se pare o prostie.Mai ales la 10-11 ani cat aveti voi.Ce ar vrea sa te imbraci ca Inna la MTV music awards? si acum sfatul meu ar fi ca in astfel de situatii o simpla relatie de prietenie e mai bine venita decat ce ai vrea tu, adica daca ati mai fost prieteni si inainte? poate ca el nu te vede pe tine decat ca pe o prietena. si daca zici ca ii acorda mai multa atentie prietenei tale...sincer incearca sa renunti!

| LarisaGeonixx a răspuns:

Frate, eu tot n-am inteles nimic. laughing)) Deci Camil. e cel pe care-l iubesti tu. Si? Restu`cine sunt? laughing)) E asa colpicata viata asta la 10 ani sigh rolling on the floor)))))). happy

| nadiaeu a răspuns:

Pai si mie mi sa antamplat el o iubea pe ce mai buna prietena a mea dar e avea iubit si nu stiu daca al place sau nu dar am ancercat sa trec da nu prea am reusit depinde si cum se poarta cu tine cand nu e cu adriana si sa ancerci sa ai spui printrun bilet sau un mesaj dar cel mai bine eee sa ai zici tu personal sper ca te-am ajutat succes