Din felul in care ai povestit e clar ca tu subestimezi un pic in fata lui. daca tu nu ai o parere buna si sigura despre tine, cum vrei ca baiatul sa aiba una.cineva in varsta de curand mi a dat un sfat:"fii curajoasa in tot ce faci", ei bine si tu ar trebui sa faci ce simti, dar sa o faci cu mult CURAJ.mai bine il iei la o dicutie si afli si tu ce crede despre tine, iar daca nu e ce vrei tu, macar sa nu ti mai faci sperante desarte.nu i spune ca l iubesti, spune i ca ti e drag...suna si mai bine si e si mai diferit!mult curaj!
Buna, daca tu il iubesti nu lasa sa iti scape... poate veti avea o relatie frumoasa, iubirea e un sentiment foarte frumos, de la ura la iubire e doar un pas, arata-i ca il iubesti, vb cu el, nu te da batuta, bafta!
Am trecut si eu prin experienta asta, cand credeam ca am pierdut orice sansa si imi luasem gandul de la ea, a sunat singura si am reluat prietenia, nu-l sufoca si lasa-l un pic sa se bucure de popularitate, stie ca-l iubesti, stie ca-i popular si poate avea orice fata. Dai impresia ca esti mai greu de cucerit si poate asa se concentreza mai mult pe tine
Recunoastei intr-un mod mai aparte sentimentele tale! sau nu-i mai da atata atentie ca vine singur crede-ma
Un singur lucru ai de facut! tot ce simnti pentru el spune-i lui tot e cel mai bun lucru ce simnti sai spui doamne ajuta bafta!