| anaanahicool a întrebat:

Iubesc un baiat mai mare ca mine si nu stiu cum sa ai spun mi-e rusine. cand il vad ma blochez si nu stiu ce sa mai zic cum pot sa ai sp ca-l plac si ca vreau sa fiu cu el dake mie mi-e rusine de el tonguetonguebig grinbig grinbig grin

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pai daca vede cate greseli faci, stie ca esti prea mica. Pune mana pe carte, si lasa dragostea pe mai tarziu, cand vei scapa si de emotiile astea "copilaressti".

| Zenithf a răspuns:

Asta imi place, ca daca ti-e rusine este semn ca nu esti, umm, de soiul acela.
Dar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca nu zici cati ani ai tu, cati ani are baiatul acela? Nu ca diferenta de varsta ar conta mult, dar asta depinde de varsta pe care o ai tu, daca ai 11-13 ani si el este cu 4-5 ani mai mare, atunci ti-as zice sa mai cresti, daca ai avea peste 15 ani si el sub 20 atunci ar fi ok, dar oricum nu cred ca ai peste 13 ani. thinking

| DanielJackson a răspuns:

Pai vechea chestie te bati de el cu caietele care se imprastie pe jos...ar merge. o privire prelungita, un zambet cand intorci capul dupa el si el dupa tine...gasesti tu ceva. viata e scurta, de ce sa pierzi vremea?!

| Madalyn a răspuns:

Sunt de acord cu gigiro, mai usor cu dragostea si mai mult cu, cartea! Vei avea suficient timp si pentru baieti happy

| Spinoasa a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa ii lasi impresia ca il placi daca nu ai curaj de ai spune face to facehappy! Un zambet inocent, mici scriosorele de dragoste anonime. Ce zici?tongue