Pai.asa suntem noi uneori.repede si zicem ce simtim... dar trebuie sa lasam sa treaca cv imp.sa vedem daca ei simt cv. pai u nu prea ai facut bine.sa pleci asa sec:p... poate vroia sa iti zic si el ce simte pentru u... vb cu el si intalniti-va. ca sa stii ce a vrut sa iti spuna...:p. iar cu sarutul.nu mai konteaza daca sunteti sau nu impreuna:p...bafta:*
Pai..asa suntem noi uneori..rpd si zicem ce simtim...dar trebuie sa lasam sa treaca cv imp..sa vedem daca ei simt cv..poi u nu prea ai facut bn..sa pleki asa sec:p...poate vroia sa iti zik si el ce simte pt u....vb ku el si intalniti-va..k sa sti ce a vrut sa iti spuna...:p..iar cu sarutul..nu mai konteaza daca sunteti sau nu impreuna:p....bafta:*
Pai, fata draga de ce te-ai grabit si nu l-ai lasat pe om sa vorbeasca. Baietii se hotarasc greu sa spuna ceva romantic, care ii obliga, si fetele ii opresc tocmai cand ei isi fac curaj sa marturiseasca. Ascultati ce va spun baietii, dar nu pe aceia care nu au un comportament adecvat sentimentelor pe care... voi le doriti. Daca sunt mitocani fugiti de ei, dar cand gasiti unul bun, educat, romantic etc., lasati-i si pe ei sa vorbeasca Acum nu jeli si nici nu iti cere iertare. Spune-i ca ti s-a parut prea grav si te-ai speriat. Atat! si intreaba-l daca maine iesiti la aceiasi ora?
Stai sa inteleg... aproape in fiecare propozitie/fraza d a ta introduci cuvintele "nu stiu". nu e bine. c stii u...trebuie sa stii ca poti trece peste orice...mai ales peste o suparare minora ca aceasta. si inca ceva... a placea si a iubii sunt nij sentimente diferite...contradictorii.imi dau seama ca il iubesti, si ca tii la el... dar trebuia sa astepti ca sa iti zica ce are p suflet si nu sa incepi sa iti imaginezi cine stie c vroia e sa zica...in ce toane sunteti cum? impaca; te cu el...merita. si inca ceva: d cat timp sunteti impreuna...
Cat de rau putea sa fye ce aty spunea?
ca ar avea o pryetena...
de care tu nu styy...
trebuya sa asculty totusy
dar daca ancerca sa ajunga la alt capitol al relatyey voastre?
tot trebuya sal asculty
dyn dyscutya pe care ay fy purtat-o vedeay ce hotarare urmay sa yey
dar nu cred ca ay fy putut suporta urmarea asa usor
orycum multa baftadak se may poate salva ceva dyn relatya voastra
ceea ce e putyn probabyl
scuze daca te-am descurajat
dar este o etapa dyn vyata ta
Ai cam dat-o in bara cu faza cu plecatul... dar daca lui ii place cu adevarat de tine te va cauta... dar mai stai vreo cateva zile ...succes
Vorbeste cu el... incearca sa iti ceri scuze vezi tu date bine pe langa el pana ii iei mintile.