anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubirea adevara se spune ca o intalnesti numai o data in viata. Credeti ca este adevarat? Ati intalnit iubirea adevarata?

Răspuns Câştigător
| Yrem3119 a răspuns:

Da, eu spun ca este adevarat. Am intalnit iubirea adevarata, am avut un moment in trecut cand am gresit fata de persoana iubita, dar acum este totul bine, avem impreuna 3 fetite minunate!

18 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Iubirea adevărată este iubirea necondiționată, iar majoritatea oamenilor ajung la ea uneori în legătura părinte - copil. Spun uneori, pentru că sunt atâtea cazuri în care copiii sunt iubiți doar dacă învață bine, dacă sunt cuminți, dacă își aleg meseria dorită de părinți, dacă nu se droghează, dacă nu au alte orientări sexuale etc. Iubirea "adevărată" se poate atinge prin meditație, prin schimbarea totală a gândirii. Există suflete pereche, iar evoluția lor împreună depinde doar de gândirea lor.

| sierra1 a răspuns:

Tehnic vorbind poate apărea și a 2 a oară (la prima spui că aia e ADEVĂRATĂ)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există iubire adevărată și iubire falsă. Iubirea o întâlnești în viață de nenumărate ori.

| Freya1 a răspuns:

Păi dacă nu ai gasi -o doar o dată în viață nu ar mai fi acum cupluri stabile, ar umbla toti din iubite in iubire tot restul vieti.

| SilentRain a răspuns:

Da am întâlnit-o, sa însurat cu alta.
Nu o sa mai fie nimeni ca el

| OldSoul a răspuns:

Eu am intalnit-o pe ea, dar ea nu ma intalnit pe mine.

| Apokales a răspuns:

Iubirea este subiectiva. Personal nu cred in iubire adevarata. Atunci cea falsa cum este?

| anonim_4396 explică (pentru Apokales):

Cea falsa este aia care iti mananca viata. Cand stai cu o persoana prefacuta care sta cu tine din interes, te face sa te simti inferior/inferioara. Te manipuleaza cum vrea pentru ca te vede ca ai face orice pentru a tine relatia in viata.

| Apokales a răspuns (pentru anonim_4396):

Este profund ceea ce ai spus.

| anonim_4396 explică (pentru Apokales):

Stiu o persoana careia i s-au sinucis doi soti. Al treilea a plecat el de la ea, l-a ferit Dumnezeu daca ma intrebi pe mine. No aia este o femeie cu care nu se poate sta. Cand iti vine sa o iei pe dealuri poti spune ca nu ai gasit iubirea ci numai chin.
Cred ca iubirea adevarata este foarte greu de gasit. Mai vedem persoane foarte in varsta care inca se tine de mana si isi spun "te iubesc". No aia e rar. Asa ceva mai rar. Alta femeie si-a ingrijit sotul aflat pe pat de ani buni. Ea a murit inaintea lui si el a ajuns la azil. Ea s-a consumat mai mult, s-a imbolnavit de tot. Dar l-a iubit pana la batranete cand nu a mai putut si s-a dus.
Sunt multe exemple de iubire, zic eu adevarata. Dar si exemple de viata amara si fara speranta.

| Apokales a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca trebuie separata ideea de iubire adevarata, de iubirea falsa care in fapt nu exista. La asta te-ai referit cand ai pus intrebarea, daca exista iubirea, ci nu sentimentul mimat. Iubirea nu este adevarata sau falsa, este sau nu. O consideram falsa cand este mimata si adevarata cand exista intr-adevar. Dar aceste termene de comparatie n-ar trebui sa existe.

| Marius22222222222 a răspuns:

Inca nu

| Digikey a răspuns:

Si cand o intalnesti ai probleme cu nevasta.

| Jus7t a răspuns:

Pe publi24.
Poți să o întâlnești sau nu, poți crede că a fost cineva o iubire dar să fie doar o minciună, sunt multe variante.

| Clytia a răspuns:

Da. Iubire falsă nu există. Mai bine spus, e iubire doar din partea unui partener, iar celălalt fie are niște scopuri ascunse, fie nu simte acea pasiune și se minte singur că iubește...
Consider că atunci când iubești cu adevărat, nu e loc de incertitudini, îndoieli, nesiguranță.

| Robertandrei4858 a răspuns:

Raportandu-ma strict la mine iti spun ca nu intalnesti o singura data in viata iubirea. E deja a 4-a oara laughing nu cred ca este adevarata, pe parcurs oamenii se schimba la fel si obiceiuriile, de aici apare si dezechilibrul care provoaca o ruptura ce se aprofundeaza zilnic in relatie. Dupa un timp ajunge sa te enerveze toata situatia si se ajunge la negare, la faptul ca a fost o greseala.

| Justme32 a răspuns:

Iubirea adevărată este atunci când iubești și respecți pe cineva fără să-l sufoci. Cât despre persoana pe care o iubesc cu adevărat... Să zicem că iubirea nu durează mult

| Trustmotorcy a răspuns:

Iubirea adevărată din punctul meu de vedere, este de fapt ceea ce rămâne atunci când ești singur și ai puterea să iubești în absența persoanei respective.