Nu poti crede ca e o afectiune decat daca nu stii sa citesti si sa te documentezi singur si inghiti mestecat de altii tot felul de aberatii. Este o preferinta, asa cum este si preferinta (atractia) catre o persoana de sex opus. mada, cred ca tu faci parte din categoria celor mai sus mentionati. Nu "se descopera" tot mai multi homosexuali, pur si simplu legile devin mai realiste si oamenii ies din umbra. Nu inseamna ca daca e legala casatoria sau adoptia, APAR mai multi homosexuali in sensul ca "devin", ci ca isi recunosc orientarea. Eu sunt bisexuala si crede-ma ca tot doua maini, doi ochi si o gura am, iar faptul ca ma atrag si femeile nu ma face mai proasta, mai ciudata, mai incapabila sau "mai" bolnava ca oricine altcineva. Si cunosc personal multe persoane cu orientare gay sau bi si te asigur ca au aceleasi sentimente, au aceleasi probleme in cuplu, au aceleasi vise pentru o relatie, o casa etc. ca orice alta persoana. Asa ca nu e o "problema globala" decat in masura in care suntem ignoranti si preferam sa spunem ca nu exista, nu ne intereseaza si nu vrem sa stim; nu este o afectiune psihica (daca la asta te refereai), fiind scoasa si din manualul psihiatric de boli mentale de acum 40 de ani.
Nu sunt contra, dar nici nu-i aprob.Nu inteleg si nu voi intelege de ce doi barbati vor sa se...in cur
Nu am nici o chestie...fiecare e liber sa faca ceea ce vrea sa faca.Esti fata si iti plac fete? e ok.Esti baiat si iti plac baietii? e ok.
Dar eu nu sunt de acord in momentul in care un cuplu de acelasi sex vor sa adopte un copil.Nu cred ca un copil poate fi crescut corespunzator avand 2 mame sau 2 tati.Parerea mea.
Adica de acelasi sex. Nu e o afectiune, ci o dragoste prost inteleasa, din diverse motive (traume copilarie). E normal sa iti iubesti prietena, nu e ok daca esti atrasa in mod sexual...
Fiecare isi poate trai viata cum doreste, nu am nimic impotriva lor insa nu cred ca se poate numi iubire, nu cred ca se compara cu dragostea fireasca dintre un barbat si o femeie.
Am prieteni gay si mi se par absolut normali! Ar trebui sa se mai destupe la minte lumea asta rautacioasa si sa nu mai considere homosexualitatea o boala...pentru ca nu e! Sunt oameni normali, care se simt atrasi de acelasi sex! Big deal...
Nu cred ca e o problema globala. ei se nasc asa, nu ei decid aceasta situatie. problema? fetele de pe strada care in loc sa puna mana sa munceasca cinstit si curat, isi da c... la bataie. mie una mi fa sckifo.
Camelia dar semeni cumva cu Laura Pausini? sau iti place cum canta? iti dedic un cantec de al ei:http://www.youtube.com/watch?v=P0WospPZA1Q&feature=related
se pare ca da (sper ca am inteles ce ai vrut sa zici). Cei de acelasi sex incep cat mai multi sa se descopere azi maine trebuie sa ne ascundem cand vedem un om ca poate e pe invers. Cred ca chestia asta e contagioasa
Comisia ONU pentru Drepturile Omului va dezbate declararea orientării sexuale ca "drept special al omului"
http://stirileprotv.ro/......a-onu.html
Afectiune?
problema globala?
suntem noi mai catolici decat papa?
haideti sa fim seriosi, homosexuali exista de la inceputurile timpurilor, in antichitate, in evul mediu si asa mai departe
oameni simpli, oameni celebri, inteligenti si asa mai departe
nu cred ca e ceva in neregula cu ei, asa cum nici fiecare dintre noi nu este ok si foarte conformat in standardele comune, nu ii inteleg si eu dar imi spun ca nu sunt in pielea lor de asta nu inteleg
-raspunde psiholoaga, nu mai sta degeaba
Da, daca e iubire, e afectiune!
Daca intrebi cumva de vreo boala, nu este!
Nu stiu de ce tot ne invartim in jurul subiectului asta, insa aseara iarasi m-a intrebat cineva cum as reactiona daca fiica-mea ar veni acasa cu iubita ei. Ei si? Sa fie fericite! N-o s-o consider afectiune, ci afectiune!
Sti, de curand am trait o experienta ciudata. Lucram int-o tara unde cat de cat sunt permise chestile astea...Sefa mea a inceput sa imi faca avansuri! nu am nimic cu ei... dar nu vreau sa stiu si nu vreau sa mi se faca avansuri... Tipa s-a indragostit rau si am cam demisionat! Nu pot spune ca am ceva impotriva dar nici ca imi place sa traiesc in acelasi mediu cu ei...In fond fiecare e liber sa faca ce vrea atata timp cat nu afecateaza pe cei din jur!
Mai daca te referi la persoanele care sunt indragostite de acelasi gen adica daca vorbesti despre persoanele gay eu sunt cam impotriva pentru ca nu degeaba pe aceasta planeta exista doua sexe. Acum nu stiu la ce fel de iubire te referi?