| Doofy a întrebat:

Iubita mea poarta ochelari de 2 luni si nu mai vrea sa iasa din casa, mai ales cu mine. Spune ca "ma face de ras" si crede ca prietenii mei o sa zica ca umblu cu o tocilara si... sad nu stiu ce sa-i mai zic. Le-am zis si baietilor sa se poarte frumos si chiar au zis ca n-au de ce s-o critice ca-i sta bine dar thinking Ce sa fac? Ce sa-i mai spun?

5 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Pai incearca sa ii explici ca ea este frumoasa oricum ar fi, si ca prietenii tai nu o sa spuna asa ceva, pentru ca ei iti sunt apropiati si nu au de ce sa creada ca e o tocilara din cauza unei prbleme de acest gen. Daca este cazul, poti sa ii dai exemplu un prieten de al tau care are o problema asemanatoare sau ceva care il face sa se simta marginalizat. Spune-i ca oricum ar fi, ea e speciala si va ramane asa.Succes:*

| DedeYami a răspuns:

Pai spune-i ca nu conteaza parerea celor din jur. Daca ea se simte bine cu tine atunci n'ar avea de ce sa se simta complexata. Daca nu'i place sa'si dea ochelarii jos in preajma ta. Daca ii pasa mai mult de cei din jurul ei. nu are rost [on the phone Si cine rade de ea nu s-a uitat in oglinda dimineata so. idk

| NemNUZ a răspuns:

Baaaaaaaaaaaaaaammmmmmm sad

| Lamaitzza a răspuns:

Este normal, asa am patit si eu cand mi-am pus ochelari si la inceput e un pic nasol.Deci,mi-am pus prima oara ochelari asta vara si am plans cand am vazut ce fel arat, dar m-am gandit ca este mult mai bine sa port acum niste ochelari finuti si draguti decat pe la 20 de ani dinaia ca si fundul de borcan..La scoala ma asteptam ca toata lumea sa rada de mine, dar spre surprinderea mea nimeni nu a zis nimic decat "Porti ochelarii :O " si intr-adevar ma simteam cam aiurea si ma gandeam " Doamnee, daca am ochelari la ochi, ce mai intreaba, numai sa imi aminteasca raised eyebrows? ". Este ciudat la inceput pana te obisnuiesti cu noul tau aspect si cam toate fetele au problema asta. O sa isi revina la un momentdat, spune-i ca miliarde de fete poarta ochelari, si ca oricum nu o pereche de ochelari arata frumusetea dintr-un om. Daca o sa rada cineva de ea, acela o sa dea dovada de totala lipsa de creier pentru ca de asta s-au inventat ochelarii raised eyebrows adica suntem in secolul 21 nu ar trebui sa ne mire o pereche de ochelari, la inceput o sa se uite ciudat la ea pentru ca e ceva nou, dar o sa se obisnuiasca cu ea asa si va fi ok.Si eu mai am de lucru cu purtarea ochelarilor dar oricum nu e ca si cum nu as iesi din casa datorita lor :d. Succes si sarbatori fericite!

| misterious92 a răspuns:

O poti incuraja, o fata cu ochelari arata sexy si nu o face sa para tocilara poate doar intelingenta, ceea ce e de bine. Iar in legatura cu prietenii, puteti iesi odata toti si sa afle si parerea lor reala nu doar supozitiile ei, acum depinde si de varsta pe care o are.