Simplu. Ramaneti prieteni, nu te framanta tu dupa ea, arata-i ca nu iti pasa, pui punct. Gasesti tu pe alta
Si eu am patit aproape la fel, dar mie mi-a spus ca nu m-a iubit niciodata si ca m-a jucat pe degete cum a vrut ea 2 ani!
Nu te gandi la ea prea mult daca vrei sa o impaci incearca sa aflii cu cine e impreuna si spune-i aceluia ca ea este o panarama in felul asta o va parasi, ea se va combina cu altu si tot asa pana cand isi va da seama ca tu erai singurul om din viata ei si presupun ca se va intoarce la tine cel putin eu inca incerc sa fac asta am despartit-o pana acum de 3 si inca mai incerc pana se intoarce la mine!
In orice caz daca vei incerca asta incearca sa nu afle ea ca tu le spui ''iubitilor'' ei ceea ce ti-am spus mai sus!
Funda?
Eu zic asa! Incearca sa o lasi cateva zile, o saptamana doua si sa isi dea seama ca nu poate trai fara tine. Daca ea a zis ca te iubeste sigur tine mult la tine. Daca continua cu ideea ca nu o sa mai fiti impreuna niciodata atunci e mai bine sa ii zici sa ramaneti prieteni. Cu timpul o sa vada ca e mai bine sa iti zica de ce s-a despartit de tine. Eu zic ca relatia voastra mai are o sansa. Funda? :* O zii buna!