Mama deci cand ii aud pe astea daca nu aveti de gand sa va casatoriti nu va combinati imi vine rau....Pai nu e normal avand in vedere ca nu va vedeti e normal sa se plictiseasca si sa caute in alta parte chear.Cand e cu tine nu mai simte obisnuinta pentru ca insfarsit te tine de mana si in brate dar o data ce pleci sau nu va mai vedeti se simte singura.Asta e ca si in cazu cu statul prea mult impreuna daca toata ziua sunteti pe capul unu celuilalt normal sa te simti sufocat.Laso sa isi traiasca viata sa plece sunteti tineri mai aveti de experimentat nu incerca sa o pastrezi daca nu mai simte ca o sa ajunga sa iti reproseze ca pentru tine si-a irosit adolescenta daca e sa fi-ti impreuna candva o fi
Dar nu as putea face nimic in privinta asta? Oare nu o sa imi simta lipsa, sau sa ii fie dor?
Tot ce poti tu sa faci e sa ii spui ca tu nu doresti sa va despartiti si daca iti mai da o sansa o sa incerci sa ii fi mai aproape si sa o asculti
Probleme obisnuite; tipic adolescentilor.
Plictiseala in relatie apare atunci cand relatia nu are un scop si merge purtata de valuri.
Pai cand doua persoane de sex opus intra intr-o relatie de prietenie, motivul trebuie sa fie casatoria. Daca nu exista o tinta (casatoria), atunci relatia se va destrama.
Tocmai de aceea eu nu sunt de acord cu astfel de relatii in timpul adolescentei; pentru ca se destrama si nu rezista, si apare suferinta. Si astfel se duce de rapa toata munca si tot efortul depus pana acum in relatie. Mai mult, la urmatoarea relatie inima nu va mai putea iubi ca la inceput.
Nu poti invinovati fata ca a plecat. Daca s-a plictisit in relatie este un lucru normal; dar nu a fost normal ca tu sa stai cu mainile in san si nu faci nimic sa o scoti din starea aceasta. Trebuie sa lupti pentru ceva ce iubesti. Ori poate ea a vazut lipsa de dragote din partea ta, chiar daca tu poate zici ca o iubesti. Sunt multi oameni care spun ca iubesc dar nu o arata si in faptele lor. Nu zic ca este cazul tau. Dar un lucru stiu: dragostea nu este plictisitoare, monotona. Ea este intotdeauna creativa, plina de viata; pentru ca asa este natura ei. Si este si molipsitoare. Dragosta este atragatoare. Prin aceasta ea atrage pe oameni si totodata ii tine uniti. Oamenii se despart cand nu mai e dragoste. Ramane in unele cazuri doar respect, dar nu si dragoste.
Dragostea trebuie mereu sustinuta; altfel se va stinge putin cate putin. Cum sa sustii dragostea? Uite aici de ce are nevoie de o fata:
https://www.tpu.ro/......it-el-m-a/
Vezi ce ai neglijat. Repara si poate te vei bucura de a doua sansa. Daca nu indrepti defectele, la fel se va intampla si cu urmatoarea prietenie.
Salutare! Astfel de cuvinte denotă lipsa de iubire pe care aceasta o manifesta, si nu de acum ci din totdeauna! Daca exista iubire, este imposibil sa existe obisnuintă si plictiseală.Pur si simplu aceasta doreste pe cineva si doreste sa nu te mai aiba.Si conform vorbei"femeia nu pleaca de bine de acasa", este posibil sa fi avut certuri si discutii aprinse, mai ca toate relatiile, si aceasta sa se fi saturat de acestea. Poate tu o vrei inapoi, insa iti recomand sa o lasi sa plece din viața ta caci nu este pentru tine.Treci peste moment si fa ceea ce iti place mai mult.Astfel de relatii nu sunt serioase si nu rezista mult fie din cauza unuia sau amândurora.Iar daca se va întoarce, raspunde-i cu aceiasi moneda.Meriti"a doua sansa"
O persoană nu este o proprietate. Las-o să se ducă să-și vadă de viața ei și tu de-a ta. În general, femeile acționează după ce simt: îmi place ce simt, mai vreau (după cum ar spune și Pera Novacovici). Unde nu mai există niciun sentiment care s-o țină aproape, tinde să plece acolo unde poate resimți ce ați avut voi la început.
Ce ai putea să faci? Treci mai departe! Dacă tu consideri că nu ai nicio vină, o să-și dea seama mai târziu ce a pierdut. Asta dupa ce mai trece prin 3 relații "reușite". Dar, ca s-o întorc, poate ai și tu partea ta considerabilă de vină. Gândește-te și la asta, poate îndrepți ceva.
Ce vina sa am? Poate am gresit si eu. Relatia noastra a foat mai mult pe Facebook. Noi nu am petrecut chiar asa de mult timp impreubq, mai ales acum in perioada asta cand nu puteam sa ne vedem mai deloc.
Asta explică multe. Relația la distanță, de obicei, nu e una prea sănătoasă. A mers cât a mers, dar ea a vrut, la un moment dat, ceva mai mult: să fiți împreună fizic, nu doar virtual. Mă mir că v-a ținut și perioada asta. Te sfătuiesc să intrii într-o relație cu cineva cu care te poți vedea și fără Skype cu respectiva de cele mai multe ori.
Da, dar n-as vrea sa renunt la ea...
Normal, pentru că încă o iubești. Dar acolo unde sentimentul de iubire vine doar dintr-o parte... nu mai poate exista o relație. Desigur, într-o căsătorie, n-o să mai existe decât sentimentul de respect la un moment dat, după cum a spus și anonimg, dar aici nu e cazul. Încercați să discutați, poate îndreptați ce e de îndreptat, dacă nu, las-o. N-are rost să fii prea atașat încât să nu accepți că vă puteți despărți într-o zi.