| Mihail73923 a întrebat:

Iubita mea s-a despartit de mine dupa 6 luni de relatie pentru ca m-a intrebat cum o cheama pe fosta mea, ea stiind si cum o cheama deoarece i am mai zis de 3 ori si stiind si contul ei de Instagram, a insistat sa-i spun cum o cheama deoarece voia sa auda din gura mea.Am zis ca o chema bia si s-a suparat si s-a despartit de mine ca am zis bia si nu bianca, ea crezand ca eu inca simt ceva pentru persoana respectiva daca i-am zis bia si nu bianca.Ce pot sa fac in situatia asta?

4 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Drum bun și cale bătută, dacă pentru atât s-a despărțit de tine, tu îți dai seama dacă ar fi fost ceva mai grav, ar fi fugit în prima secundă.

| Nico9103 a răspuns:

Ce să faci? Poarta o discuție serioasă cu ea, o întrebi ce și cum bineînțeles dacă îți oferă șansa asta! Spune-i ca doriți să vorbiți despre asta, dar serios nu așa lugululu. Succes?

| MountainRiver a răspuns:

Really?! laughing)
Sunt fată, dar motivul mi se pare penibil până și mie. Bine, acum, tot din perspectiva unui om care se poate certa din orice și interpretează lucrurile mult, pot spune că o să te surprindă din ce motive penibile se pot despărți oamenii în ziua de azi sau urî chiar.
Dar motivul oricum ar fi, e ușor penibil. Adică asta nu știu la ce grad de gelozie intră. E too much, oricum ar fi.
Ce poți face e doar să aștepți să-i treacă, părerea mea, dacă o iubești insistă, dar doar după ce îi lași un timp să se calmeze și vindece, apoi, dacă după toate acestea nu reconsideră să vă împăcați sau măcar să se mai gândească și nici nu dorește să vorbiți să lămuriți totul clar, e semn că nu mai vrea nimic și semn că tu ai făcut tot ce se putea face.
Faza e că, sper că ai învățat ceva din asta. happy Că fetele astea din secolul ăsta sunt a naibi de geloase și că dar mai ales oamenii din secolul ăsta se ceartă sau ajung la divorț din cele mai mici ra*aturi. laughing) Și ne mai mirăm de ce se schimbă lumea și nici natura nu mai ține cu noi. Egoul ăsta al nostru e prea mare în secolul ăsta, sincer.

| eliancodrut a răspuns:

Dupa femei si tren nu alerga: vin altele.
Tu crezi ca o sa ai o relatie buna cu ea, daca dintr-un motiv atata de pueril te-a parasit? O idioata!