| Markusfrtt a întrebat:

Iubita mea s-a despartit de mine. Nu e prima oara. Mereu ne-am impacat doar pentru ca eu am fost cel care a incercat mereu. Mereu ea a vazut doar asta singura sansa desi imi spunea lucruri pe care greu mi le scot din suflet. Acum mi-a zis ca nu sunt baiatu pe care il cauta. Sun dostrus psihic. Ce sa fac sa o aduc inapoi, nu am vorbit de 3 Zile

10 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Te cam joaca pe degete din cate vad eu.
Trebuia s-o lasi pe ea sa te caute si sa te gandesti daca merita sau nu.
Nu pune botu la ori ce vorba, vezi daca e asa.
Eu personal nu stateam cu o fata de genu, fete sunt destule.
Asta iti recomand si tie pentru sanatatea ta psihica, uita de ea!

| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa vezi partea buna a lucrurilor si sa te bucuri ca ai scapat de o asemenea fata, inainte sa iti faci un viitor cu ea si sa te paraseasca pentru altul.
Evident ca nu merita nici o ceapa degerata, atata vreme cat te-a schimbat iute cu altul.
Certurile frecvente nu au fost niciodata din prea multa dragoste ci din frustrarile ei ca sta langa tine, fara sa te iubeasca si sa te aprecieze.
Bucura-te ca esti liber si poti sa o iei de la capat, cautandu-ti pe cineva care sa te iubeasca doar pe tine.
Nu am crezut niciodata in impacarile miraculoase dupa certuri, pentru ca, atunci cand este dragoste adeavrata si sincera, nu te certi deloc, dimpotriva, iti este drag sa cedezi doar ca sa-ti vezi partnerul/partnera fericit(a).
Compromisurile se fac cu usurinta atunci cand iubesti, ori la voi nu mai era cazul demult... dupa atatea certuri si impacari.
Deci, capul sus, bucura-te de libertate si de faptul ca ai scapat de cineva care nu te merita!
PS Nu ai ce sa aduci inapoi, fata asta ti-a dovedit ca nu te vrea im viata ei si nici nu te iubeste si tu vrei sa o aduci inapoi, de ce?
Esti masochist cumva? Ori nu ai suferit destul?
Da-i pace si cauta-ti pe altcineva!

| Drimmero a răspuns:

Pana la urma e doar o femeie, e drept ca e cea pe care o iubesti, dar chiar si asa,, nu te lasa calcat in picioare, vei gasi alta, balta va avea mereu peste!

| Freya1 a răspuns:

Nu ai observat ca nu te mai vrea? Daca se desparte mereu de tine asa si te mai si jigneste nu stiu de ce ai vrea mereu sa te impaci cu ea.
Poate ca nici macar nu vrea sa iti faca rau ci sa te convinga prin metode mai dure se te indepartezi de ea.

| GoldenZenith a răspuns:

Daca tu ai fost prea bleg și ai iertat-o mereu, ea știe că orice ar spune, tu o sa vrei sa va împăcați. Las-o, nene, că nu este singura pasare din lumea asta. Tu chiar nu realizezi că își bate joc in prostie de tine? Ai ajuns marioneta. Felicitări!

| JackR a răspuns:

In lumea asta exista o sumedenie de masochisti. Deasemenea, exista o multime de purtatori ilegali de testicule. Din nefericire, tu faci parte din ambele categorii!

| BlackRose03 a răspuns:

De ce ai suferi dupa un astfel de om? In locul tau eu as fi fericit ca am scăpat de ea.
Nu merita efortul.

| anonimaalee29 a răspuns:

Incearca sa o uiti, nu merita, daca ea nu a luptat pentru relatie e clar ca nu te mai vrea...Intreab-o pentru ultima oara daca ar vrea sa va impacati, iar daca va spune nu scoate-o definitiv din viata ta si cauta alta fata, nu este prima si nici ultima. Da, e usor de spus, stiu ca te doare si chiar imi pare rau, sper sa iti gasesti alinarea, incearca sa asculti muzica si sa citesti daca iti place, sa te plimbi, sa petreci timp cu familia sau prietenii.

| Strongerthanyou1 a răspuns:

Pur si simplu, incearca sa-i demonsteezi ca tii la ea cu adevarat, ajut-o chiar daca nu-ti cere ajutorul cu ceva, poarta-te frumos cu ea, fa gesturi mici si frumoase, spune-i cuvinte pe care sa nu le poata uita si sa o emotioneze! Las-o cam o saptamana sa-si revina, apoi poti incepe sa-i vorbesti! Nu renunta daca o iubesti cu adevarat!

| darkcynical232 a răspuns:

Accepta situatia.
Sa zicem ca o implori/ameninti etc... Ti-ar placea sa ramana cu tine doar ca ii este mila/teama de tine. Fa un bine pentru amandoi si accepta faptul ca exista diferente ireconciliabile. Ai trait foarte bine pana ai intalnit-o, vei putea supravietui si daca te vei despartii de ea. Viata e plina de surprize frumoase, trebuie doar sa privesti inainte. O sa fie greu la inceput, dar priveste spre viitor.

Te rog sa nu asculti de "sfaturile"si "parerile" dezgustatoare care te indeamna sa o agresezi fizic sau care spun ca nu esti barbat.