| Markusfrtt a întrebat:

Iubitq meq s-a despartit de mine. Motiv ca nu stie ce mai simte pentru mine si ca q incercat sa treaca peste dar panq acum nimic, ca a devenit o obisnuinta sa vorbeasca cu minr.Dar cand ne vedem totu zice ca e la fel ca atunci simte ca ma iubeste. Noi nu ne putem vede asa desi si a zis ca chestia asta o descurajeaza si mai mult ca sr putea trece peste. Nu ne putem ca nu poate iesi ea. Ma rog, s-a despartit de mine iar dupa catevq zilele cu catevq insistente am intrebat-o cum se simte, iar ia mi-a ca in afara de faptul ca cateodata sinte ca moare e bine. Am intrebati daca de dor si a pus niste emoticoane. Deci clar la asta referea. Ce credeti? Ce ar trebui sa fac?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa i spui ca o iubesti, ca e viata ta, daca nu merge asta e, mergi mai departe, cu toti gresim, ai gresit si tu a gresit si ea, iubirea tine daca e sincera si matura

| WaterDrop a răspuns:

" - Viata mea, care m`ai parasit pentru motive nestiute nici de tine, esti bine?
- Meh, mdaaa, cateodata simt ca mor, dar sunt bine.
- Mori de dragul meu?
- Nu fi idiot, sufar de colon iritabil, ti-am mai spus doar dar nu ma ascultai niciodata.Si te mai miri de ce ne-am despartit!"

Cu placere, sper sa te-am lamurit cum a decurs conversatia voastra.Asteptam urmatoarea postare pe acelasi subiect, cu o gramatica imbunatatita poate.

| Raluca199427 a răspuns:

Discutati deschis! Poate sunt alte lucruri la mijloc, afla ce nu ii place si ce vrea nou in relatie. Daca vrei relatia asta cu adevarat lupta, acordai timp, nu o stresa. Eu cred ca orice se poate rezolva cand timp comunicati deschis!

Bafta si va doresc sa fiti fericiti happy

| AnnaMaria237 a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? cand va vedeti stati numai voi doi sau in compania altor persoane?

| Markusfrtt explică (pentru AnnaMaria237):

3 ani

| AnnaMaria237 a răspuns (pentru Markusfrtt):

Poate ar trebui sa fac cu ea lucruri noi, eu abia am iesit dintr.o relatie de aproape 4 ani si vreau sa spun ca ultimul an jumate a fost extrem de monoton si plictisitor, incearca sa o surprinzi, sa faci lucruri noi cu ea, sa stati si cu prieteni in caz ca nu prea faceti asta sau sa iesiti macar o data pe sapt separat, tu cu prieteni tai si ea cu prietenele ei. Si niciodata sa nu dai in ea pentru ca, chiar daca ea zice ca te iarta sentimentele ei si absolut tot fata de tine se schimba. Sau sa ii vorbesti urat sau sa va certati in fata prietenilor sau pe strada se va simti extrem de jenata si umilita

| WaterDrop a răspuns (pentru AnnaMaria237):

Woaaa, scuza`mi interventia, doar simteam nevoia sa te felicit pentru modul dragut in care i`ai explicat ce sa nu faca cu o fata! Sper ca esti bine dupa despartire, pare sa fi fost o experienta dureroasa.

| AnnaMaria237 a răspuns (pentru WaterDrop):

Din pacate a fost, mai are mici urmari care se vor rezolva in cel mai scurt timp, si sper sa fie bine, eu sunt bine intr-o oarecare masura. Multumesc frumos.

| Kirro a răspuns:

Arata ca tii mult la ea, trimite flori, invit-o la un suc happy, discuta ce ai face daca ai fi cu ea, spune-i ca vrei sa imbatranesti cu ea, spune-i ca vrei sa ai 6 copii cu ea laughing chestii de astea, bafta big grin