Nu e ok sa iti vorbeasca asa indiferent daca esti dependenta de el sau nu. Daca ai incercat sa comunici cu el cat timp el se distra pe plaja si tu erai singura acasa nu inseamna ca esti dependenta, inseamna ca voiai sa vorbesti si tu cu iubitul tău cu e si normal.
Cred ca ar trebui să îi pui câteva întrebări in legatura cu comportamentul lui si sa vezi ce nu ii convine, iar daca nu ii e de tine sa te lase de tot in pace.
Probabil ca nu prea avea chef de nimic..Macar ti-a dat cateva mesaje. Iar faza cu jignitul... poate era nervos sau obosit. Urmareste-i comportamentul.
Dacă face doar cand e cu ai lui e clar ca este ceva la mijloc, nu are cum sa te apuce asa doar pentru ca esti cu părinții.
Dependenta dupa parerea mea nu esti deoarece voiai doar sa vorbesti cu el ca de obicei.
Crezi ca este dependenta de el pentru ca te ai obișnuit cu el si ar trebui sa il lasi câteva zile fără să i scrii sa vezi daca iti raspunde sau nu.
Si stiu ca este foarte greu sa il lasi dar fără supărare daca devine nașpa si isi cam bate joc de tine eu zic sa il lasi...
Daca asa face acum, gandeste-te cum va fi daca va casatoriti si aveti si copii. Daca nu exista respect intr-o relatie si exista jiģniri, certuri, batai aia e o viata pe care nu o doresc la nimeni. Baga bine de seama pe cine ai langa tine!
Cum sunteti impreuna daca el a fost la mare cu familia lui?
E sub papucul familiei, in special al mamei si vrea sa-i arate ca este cocos asa cum ii recomanda ea.
Are dreptate cristall.
Esti proasta pentru ca il ti langa tine, mai usor iti bagi pul in masa scapand de el
"Avem aproape un an împreună și de asta nu vreau să îl las."?
Cum suna "am pneumonie de 4 luni, si nu vreau sa renunt"?
Nu mai avansam niciodata, ne legam de oameni nepotriviti, si induram orice, de frica singuratatii?
Fii serioasa.
E urat sa te desparti de un om dupa 1-2 saptamani, nu dupa un an. Daca el se comporta asa la un an, inseamna ca nu mergeti in directia potrivita. Daca mai stai 2 ani sa te convingi, va fi si mai naspa despartirea.
Singuratatea nu e deloc naspa.
Dependenta de iubit este normala, de aia e relatie. Daca nu iti satisface nevoia de atentie si intelegere, nu e baiatul potrivit.
Cineva care te iubeste nu te jigneste. Nu te lua dupa copiii care posteaza pe aici. Probabil mai depinde si de varsta.
Cand cineva te iubeste si tine la tine indiferent ce ar fi nu te jigneste si nu vorbeste cu tine din plictiseala ...trebuie sa te pretuiasca
"M-a mai și jignit azi pentru ca nu am știu ceva din ce mi-a zis.
Și mereu când iasă cu ai lui face așa"
după cum spui, i se cam rupe de tine. găsește altul ce te respectă (e plin de ei!)
Buna! Nu cred ca esti dependenta de el din ce povestesti aici. Cred doar ca stai cu baiatul nepotrivit. Jignirile nu isi au locul intr-o relatie. Daca ar tine la tine cu adevarat, nu ar face asta. Sunteti de putin timp impreuna. Un an nu inseamna foarte mult. Mai gandeste-te daca merita sa ai o reltia cu cineva care te jigneste. Mie nu mi se oare normal si cred ca iti bati joc de tine si de timpul tau.
Intr-adevar, era prea preocupat de a sta pe telefon si facand altceva decat sa vorbeasca cu tine. Nu merita sa mai oferi sanse unei astfel de persoane. Si eu stau pe telefon, ma joc sau fac alte lucruri dar pot sa si vorbesc pe whatsapp sau sa scriu mailuri si mesaje. Sigur 100% lui nu ii pasa de tine.
A fii fericita este o alegere.
A fii nefericita este de asemenea o alegere.
Tu ai ales sa fii nefericita, invocand un motiv pueril: pentru ca avem un an.
De fapt e un an de alegeri eronate.
Fii atenta ce alegi pentru ca in viata se face tarziu foarte repede. Nu iti mai pierde timpul cu ambasadorii prostiei.
Așa este.a trecut timpul și lucrurile mai rău s-au agravat
Atunci fa-ti un bine, treci la butoane si apuca-te sa rezolvi problema.
Faci un plan, la rece, gen: actualul pleaca din viata ta, cauti o persoana cu minim o lista de calitati, si te apuci sa il cauti.
Este usor de zis, mai greu de facut. Dar se poate.
De ce sa realizezi peste inca un an ca ai pierdut atata vreme?
Cand altele pe langa tine sar in sus de bucurie tu sa te uiti geloasa doar?
Stii... cand calci in rahat, o faci neintentionat. Dar cand s-a lipit de pantofii tai, trebuie sa petreci niste momente dezgustatoare sa il scoti pe rahat dintre striatiile adidasului. O perioada o sa mai puta. Dar apoi, trece.
E momemtul sa scapi si de prietenul tau. Ia in consoderare ideea anterioara.