Daca nu o termina cu ei, ar fi bine sa il parasesti. Ma refer la faptul ca spui ca sunt violenti etc. Il pot trage si pe el in vreo altercatie si posibil sa-i duci pachete la puscarie.
Absolut, tiganilor si ungurilor le este interzisa orice compasiune si agreanta.
Faci sau nu dupa cum zic eu, problema este ca vei ajunge sa fii obligata sa ii vezi, deci singura solutie este ori sa-i impui of-ul tau, ori ii dai papucii fara drept de justificare.
Eu cred ca este si putin vina ta pentru ca te-ai cuplat cu cineva care se afla intr-un asemenea anturaj. Zi-mi sincer, ce baiat normal la cap si linistit ar avea asa prieteni? Cred ca te-ai bagat intr-o mare incurcatura deoarece daca te desparti de el, nu cred ca o sa fie o despartire pasnica. Ii poti propune urmatorul lucru. Ori ei, ori tu, sa aleaga.
Spune-i ca daca mai contiunua poate sa fie prins la mijloc intr-o altercatie /infractiune si stea pe la racoare ceva timp. Daca nu intelege, tu decizi ce faci.
Eu zic sa-l parasesti. Daca-l mai vrei in preajma-ta, spune-i ca vei fi acolo cand o termina cu aia.
Vorbește Cu el, spune-i că nu îți place de prieteni lui și că ar trebui să o lase mai moale căci se va bagă în tot felul de prosti. Sper ca nu ai nimic cu tigani, adică nu cu îia de te bat, înjura și amenință la fiecare colț ci cu îia care chiar au bun simț, unii oameni chiar sunt de treabă
Mario1996 întreabă: