Pai daca esti fericita cu el mai dai o sansa daca nu cauta un baiat care te va aprecia si iubi.
Nu ne spui destul. Daca asta e singura problema, poate reusesti sa il "reabilitezi". Numai tu stii daca merita sa lupti pentru el. Iti poti petrece tot timpul liber cu el, poti face apel la sentimentele lui pentu tine (ii explicit ca poate sa te piarda), il controlezi la sange.
Daca mai aveti si alte probleme in relatie, mai bine renunti.
Cred ca cel mai bine ar fi sa il parasesti. Relatiile bazate pe dubii si nesiguranta nu isi au rostul.
Si tu l-ai crezut doar pentru ca ti-a zis asa? stii ca lumea minte? cunosc persoane la 50 de ani care si-au pierdut neveste, copii si case din cauza la jocurile de noroc. astia sunt oameni bolnavi si fara viitor. lasa-l si cauta unul serios. nu cred ca ai vrea la 40 de ani sa ramai fara casa, pentru care ai muncit toata viata.
Buna,
Daca iti e atat de simplu sa il parasesti si te gandesti serios la asta inseamna ca nu mai simti mare lucru pentru el, iar daca nu renunta la jocurile de noroc si tu nu poti sa accepti acest lucru atunci fa ceea ce este cel mai bine pentrut ine, renunta. Daca te iubeste si nu vrea sa te piarda, in momentul in care ii spui ca il parasesti pentru ca nu il accepti cu acest viciu, o sa renunte la jocuri. Daca nu, nu.
Nu il poti forta sa reunte la joc si daca il iubesti nu este corect nici sa il pui sa aleaga, poti insa sa il ajuti sa reduca mersul la jocuri, sa schimbati cercul de prieteni, sa stai mai mult cu el, sa icercati sa gasiti impreuna o alta pasiune care sa il ajute sa lase jocurile de noroc
Părerea mea:paraseste-l, de ce sa ai nervi cînd poți sta singura sau găsește pe altcineva