Spui ca "Iubitul tau cistiga...". Va intreb, intre voi exista dragoste, va iubiti cu adevarat sau e o afacere? Eu cind am fost in aceeasi situatie (de iubiti) cu sotia mea, intre noi exista numai dragoste, partea materiala nu exista, sau era pe alte planuri. Daca nu trageti in aceeasi directie inseamna ca intre voi este o problema care mai devreme sau mai tirziu se va termina prost. E pacat de timpul pierdut si de ce nu de consumul de sentimente. Mai evaluati situatia voastra pina nu e deja tarziu...
PRESUPUN CA ASTA NU SE INTAMPLA MEREU NU? AR TREBUI SA FI FLATATA CA FACE ASTFEL DE CHESTII.IN ORICE CAZ DISCUTA CU EL PROBLEMA.
Pur si simplu ii spui ca nu-ti petrmiti financiar asemenea iesiri. Il poti invita la tine acasa. Poti sa-i faci o surpriza in genul asta (daca ai unde bineinteles). O masa frumos aranjata cu 2 lumanari aprinse nu deranjeaza pe nimeni, din contra. Poti de assemenea sa caui locuri de petrecere a vacantelor mai putin costisitoare. Sunt destule pensiuni in tara foarte curate si in locuri feerice in care iti poti petrece concediul la niste preturi acceptabile. Ai dreptul la partea ta de optiuni.
Draga mea adina...cine zici ca e acest baiat de care vorbesti? iubitul tau? ...nu cred...cum adica vrea? tu esti "dama de companie" sau ce? daca e asa, trebuie sa plateasca... daca nu...ar trebui sa va simtiti bine...oriunde...la o savarina sau la un pahar de vin rosu si o lumanare... oriunde... mai gandeste-te ...cred ca iti pierzi timpul...cu bine, vio