Din ce povestesti, iubitul tau s-a cam plictisit de relatia cu tine si cauta sa iasa din ea. Deja sunt prea multe lucruri in viata lui mai importante ca tine. El astepta sa inchei tu, ca sa dea vina pe tine pentru despartire. Parerea mea este sa ii faci placerea si sa va despartiti. Mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungeti. Macar daca o faci acum, suferi numai din cauza despartirii, nu mai pierzi niste luni sau ani intr-o relatie care nu merge.
O sa te trateze mereu asa, pentru el nu esti atat de importanta cred. Si daca te desparti de el iar el te iubeste, va incerca sa te recucereasca si sa fie asa cum trebuie dar nu cred. Slabe sanse... Pacat ca iubesti o persoana care e egoista!
Ii multumesti pentru tot si mergi mai departe singura. Nu se merita sa suferi pentru o persoana care te minte si te neglijeaza. Poti trece peste asta, ai suficienta putere.O usa se inchide alta se deschide.Trebuie sa te gandesti la fericirea ta, si la viitorul tau.Nu cred ca iti doresti o persoana de la care sa cersesti iubire.
Gandeste-te singura putin. Ramai cu el o sa ai o viata nasoala(asta iti doresti? )
Te desparti : - gasesti pe altu
Simplu