| habibi2012 a întrebat:

Iubitul meu este arab are 37 ani iar eu am 15 ani ne iubim foarte mult vrem sa ne mutam impreuna parinti mei sunt de acord si tine foarte mult la el. voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| sylvyu99 a răspuns:

Pai success cu el daca nu te lasa parinti era alceva dar daca te lasa si tine foarte mult la el si tu chiar al iubesti este bine succes amandoi

90 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi sa inveti acolo unde va mutati toate magazinele cu profil sexshop.

| IuliaWosster a răspuns:

Consinder ca in situatia de fata sunt de vina doar parintii. In viata exista o regula; pana la un anumit punct parintii au grija de copii si tu esti un copil. RUSINE! Corupere de minori straight face

| cocolinoo a răspuns:

Nu mi se pare ok o asemenea diferenta de virsta. tiar fi tata.banuiesc ca este chestia de banii lui, nu te arunca in golul dragostei oarbe!

| Zazu a răspuns:

La mai mare draga mea si,vorba lui Lora,lasa ca nu esti unica si esti atat de comuna ca nu pare nimic iesit din comun.Mi-ar fi parut rau sa ne spui ca inveti bine la scoala,ca esti un exemplu,ca nu stii ce mama dracului sa mai faci ca sa iti multumesti parintii, dar asa? Noi ne mandrim cu tine, numai atat poti?

| Eva a răspuns:

Sa fie intr-un ceas bun!
Mai are si alte sotii?

| Flav a răspuns:

Parintii tai nu dau 2 bani pe tine, esti o cale de iesire din saracie pentru ei. Iar prietenul tau e un fel de Irinel Columbeanu.
p.s. - sunt inalt, rezist mult la pat (pana te dezbraci), am cardul ok si sunt mai tanar. Ne luam? Nu-s arab, sunt moldovean!

Răspuns utilizator avertizat
| ELLSSA a răspuns:

Bai Moni Columbeanu, tintesti atat de sushappy

| Bylok a răspuns:

:-o

serios tu 15 el 37...

nu stiu ce sa zic...n-am mai auzit asa ceva in viata mea
ai grija ce faci~!

| LastChance a răspuns:

Bine ca ne dai "stupid", dar avem dreptate.

| Simona a răspuns:

Sa traiti fericiti!

:*

| opierdevara a răspuns:

Doamne...fata ai 15 ani!
ala poate nu tine cu adv la tine.i-ai putea fii fata, copil...
mai bine as zice sa te mai gandesti!

| GGG562852 a răspuns:

In primul rand cine "tine foarte mult la el"? Eu cred ca parintii tai TIN la el. Dar oricum nu asta e pb acum. Eu zic sa lasi prostiile deoparte si sa te ocupi de studii. Nu te va ajuta deloc daca esti maritata cu un arab si ai 10 copii si carte 0. Gandeste-te daca va veti desparti de el la 20 de ani ce o sa faci daca nu ai scoala. Mult succes happy

| AxyAxii a răspuns:

Omu acela... putea pana acum sa aiba un copil de varsta ta:O ce iti trece prin minte mai fetita...esti nebuna de legat asa ceva nu e posibil!:O

Abh
| Abh a răspuns:

Parerea mea este ca fabulezi, nimic nu e adevarat.

| Me_6996 a răspuns:

Wow...este o gulma? adica toata lmea se uita dupa baietii tinerii si frumosi:X:X iar tu te uiti dupa arabi si batrani?/thinking ori este o gulma facuta de tine. oricm ii ceva putred aici

| SiMpLa a răspuns:

Nu IUBITA NU FACE ASTA TE ROG iti vei esua viata traieste-ti copilaria, la asa parinti nu pot spune decat ca sunt inconstienti nu stiu la ce isi expun copilul :O::O:O

| virus5381 a răspuns:

Arabu ala ii foarte bogat si taiacatau o facut armata cumva? rolling on the floor

| Dakota a răspuns:

37 si 15 ani. fataaa esti mica laughing dar daca parintii te lasa fcai ce vrei. ei te au crescut si stiu ce este mai bine pentru tine succes!:*

| arhanghelu a răspuns:

Omg...iti dai seama cand se intalneste lumea cu voi in parc ii spune arabului:

-Frumoasa zi de iesit cu copilul in parc!

rolling on the floorrolling on the floor

| deeapa a răspuns:

Iti imaginezi ca peste un an isi ia alta sotie nu?

| romeo29 a răspuns:

Ai sa ajungi mai rau decat Monica Columbeanu, O sa ti-o puna si gata.Crezi ca de femei duce lipsa in tara lui?

| BOOBZen a răspuns:

Doamne fereste, cum sa stai cu unul de 37 si tu ai 15 ani, nu e o gluma?! Ar trebui sa-ti mai intrebi o data parintii

| baiatuucupizzza a răspuns:

Toti sunteti niste nebuni iti poate fi tata

| BlackRockShooter_7690 a răspuns:

HOLY SHI- 56 de raspunsuri :o

| Oct a răspuns:

Aici nu e vorba de problema diferentei de varsta. Aici e deja vorba de pedofilie si daca parintii tai sunt de acord, e chiar grav. Intr-o tara normala, serviciile sociale probabil i-ar lua "la puricat" pe ai tai pentru asta.
Fii fata desteapta, vezi-ti de copilaria ta!

| Orbithh a răspuns:

Daca va iubiti nimic nu conteaza dar bine ca sunt de acord parinti si mult succes si...sa va iubiti in continuare sper sa fie bine mi-as dori sa fie si pariniti mei la fel.happy

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandru1357 a răspuns:

Sfatul meu este sa fi sigura ca te iubeste si nu e o aventura sau ceva pe interes, si oricum esti cam mica,,,, (parerea mea)

| Dreamy a răspuns:

Seamana cu povestea din Iubire si Onoare.

Dar acolo nu au fost prea placute intamplarile.

Iti doresc ca viata ta sa nu semene cu telenovela.