Nu trebuie sa ii spui pe un ton raspicat, ca daca te vede asa suparata, poate de aceea evita discutia. daca el nu mai tine la tine, nu prea ai ce sa faci. insa o discutie cu el e cea mai buna varianta. invita-l intr-o zi in oras sau la tine acasa, dar nu-i spune de la inceput ca vrei sa ai o discutie cu el. incepeti discutia intr-un mod normal cu o conversatie banala, ce faci, etc... si apoi intra direct in subiect, fara sa ii mai spui: hai sa discutam. dar fa-o pe un ton calm. asa discutia are mai multe sanse sa ajunga acolo unde vrei tu. nu va certati ca asa nu lamuriti nimic. la nervi se spun vrute si nevrute, in niciun caz nu se va lamuri ceva.
Poti sa-i spui ca daca este de acord sa aiba cu tine o discutie deschisa si apropiata in termen de 3 zile o accepti, daca nu, sa nu te mai caute.
Nu sta si astepta minuni, sfatul meu...Mai rau iti faci.Fii indiferenta o perioada cu el sa vezi ce face...
Da, ai putea. Ceea ce trebuie sa faci(in opinia mea, depinde de tine daca imi iei sfaturile in considerare) este sa ii spui clar: ma mai iubesti sau nu? Incearca sa ii explici cat de greu este pentru tine sa ii accepti indiferenta, cat de greu iti este sa te gandesti ca e posibil ca el sa nu te mai iubeasca. Te va intelege daca inca te iubeste. Daca nu, atunci roaga-l sa fie sincer cu tine si sa iti spuna fara ocolisuri adevarul. E mai bine deca sa fie sincer cu tine si sa iti spuna adevarul decat sa te amagesca. Deasemena este posibil ca el inca sa te iubeasca si atunci poate cu o discutie 100% sincera lucrurile revin la normal. daca nu, este mai bine sa incerci sa accepti realitatea oricat ar fi de greu. Iti doresc multa fericire si fie ca lucrurile sa iasa asa cum iti dorsti tu! Bafta!
anonim_4396 întreabă: