| RalucaRaluca567 a întrebat:

Iubitul meu m-a lovit dândumi o palma în timp ce ne certam am cu el o fată de 8 luni de asta stau cu el nu sunt sigura dacă să mă despart sau nu de el.Ce credeți că ar trebui să fac?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam asa se intampla cand te „măriti" de tanara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred ca exista dubiu ca nu ar trebui sa stai langa un om violent

| mihai69 a răspuns:

Să iei copilul și să fugiți.

| TimberWolf a răspuns:

Numai povesti ''incredibile'' aici pe TPU, al doilea OTV.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu esti "sigură" dacă să te desparti? Dar câtă bătaie trebuie să mănânci ca să fi sigură? Desparte-te de acum înainte să vină și următoarea palmă, și apoi următoarele, ia-ți copilul și fugi la părinții tăi, nu mai sta, dacă stai înseamnă că îi permiți să te lovească în continuare și ești și tu complice la violența lui față de tine, nu îți place să fi bătută, nu stai, simplu. Pentru copil nu îți face griji, decât cu așa tata mai bine deloc, mai bine așa decât să crească și să vadă numai scandaluri și bătăi.

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să îl părăsești. După prima palmă urmează altele.

| FUVDER a răspuns:

Hei nu te-a lovit extrem de tare daca te agreseaza cere ordine de protectie sau te desparti direct e alegerea ta pana la urma de tine și de viitorul copilului tau și de iubitul tau sper ca nu o faci la misto mai bine discucuti cu rede frati/surori cineva apropiat mata/tactu si sper ca ai toate tiglele pe casa si nu mai Pui intrebari stupide pe TPU