Relatia s-a plafonat si el si-a pierdut interesul pentru tine, posibil chiar si-a gasit pe altcineva de care s-a indragostit.
Cand baiatul iti spune asta, nu ai de facut prea multe lucururi, decat sa te retragi si sa-ti vezi de viata ta.
Evident ca nu mai da vreo ceapa degerata pe tine si nici nu exista viitor alaturi de el.
Daca esti suparata, blocheaza-i accesul la toate site-urile de legatura cu tine, blocheaz-i numarul si da-i pace!
Asa ceva este deja injositor!
Nu te sfatuiesc sa-l mai suni vreodata sau sa-l mai vezi, pentru ca-i inacceptabil sa mai vrei sa vorbesti cu cineacare-ti spune in fata, ca nu te mai iubeste.
Bucura-te ca nu sunteti casatoriti, macar nu treci printr-un divort urat. Bine ca si-a dat arama pe fata acum, inainte sa faci greseala vietii.
Daca avea o alta, daca si-a pierdut interesul pentru ea, ii spunea ca n-o mai iubeste si ii dadea papucii, nu mai era interesat, insa, pentru ca o suna inca, da dovada de un minim interes, deci mai exista ceva pe acolo prin vreun colt al inimii lui. De aceea e posibil ca, daca ea va rezolva problema relatiei, aceea de a nu fi interesata suficient de el, sa se poata lua totul de la inceput.
Sa te retragi, e simplu, ii zici: "Pa!", "Adio!", si gata. Trebuie sa fii totusi puternica pentru asta.
Sa continui presupune mai mult: sa accepti ca ai gresit ca nu l-ai cautat, sunat, chemat, sa accepti provocarea schimbarii, (si, ah, cit de greu ne schimbam noi oamenii, oricit de mult am vrea!), si sa te pui sa il cauti, suni, chemi mai mult, incit asta sa nu fie o problema pentru el.
Tu trebuie sa te decizi in aceasta privinta. Ar trebui sa te gindesti insa ca ati fost impreuna 4 ani, ce nu e putin, si ca e mai de preferat sa te schimbi pentru a face relatia sa functioneze.
Daca inca tii la el propune-i sa va impacati si fa-i lucrurile pe care ti le-a reprosat ca nu le faci. E asa greu sa-l suni si tu sau sa-l cauti? Nu-ti pica mana. Merita sa pierzi o relatie de 4 ani ca ti-e greu tie sa-l suni prima?
Orice relatie de succes presupune sacrificii. Adica sa actionezi si cand ai cel mai putin chef. Sunt cu sotia mea de 11 ani, si daca ti-as zice de cate sute de ori m-a sunat si nu as fi avut chef sa vorbesc chiar atunci cu ea, si totusi i-am raspuns, te-ai lua cu miinile de cap. Insa, fiind in relatie, a trebuit sa o fac. Daca chiar ti-e greu, ii raspunzi, si ii spui politicos ca nu ai timp de vorbit, si ca o sa il suni tu mai tirziu, sau sa te sune el mai tirziu. Dar sa nu raspunzi deloc, e uciderea relatiei.
Cu placere.
Nu conteaza cum esti. Desigur ca e mai dificil in situatia cum esti tu, dar suntem perfectibili, ne putem schimba in bine. Daca inveti sa lasi de la tine, desi acest lucru e cel mai greu pentru fiecare om in lumea asta, insa asta e dovada de dragoste suprema, si te asigur ca relatia are de cistigat. Eu consider ca, daca o relatie nu te formeaza sa te schimbi in bine, o ai degeaba, si traiesti degeaba.
Cere o întâlnire față în față și purtați o discuție în care îi pui un ultimatum. Și, de asemenea, pune numărul lui de telefon pe lista blocaților, pentru a nu te mai deranja! De asemenea, eu cred că relația voastră e toxică și e timpul să se încheie totul!
Sărbători? fericite!
Iubirea aia cu nabadai si pasionala tine 3 ani, dupa este mai mult obisnuinta, respect etc asa ca este cumva de asteptat sa se raceasca lucurile.
Cei drept nu poate sa stea nimeni langa cineva ce nu da nici macar un telefon sa vada ce mai face, ca atunci e clar ca nu face nici alte lucuri de o importanta mai mare. Poate ai si tu partea ta de vina si cred ca ar trebui sa discutati mai mult pe tema asta. Daca nu se poate nici cum renunta.
Nu e sigur dacă vrea sa rămână cu tine sau nu. Pe de-o parte cred ca nu se mai simte bine in relația asta și pe de alta parte nu vrea sa renunțe la tine.
Eu zic ca dacă vrei sa îl păstrezi lângă tine sa încerci sa îl recucerește, poate sa ii acorzi mai multă atenție pentru ca dacă i se aprind călcâiele după alta îl pierzi definitiv.
Din cele povestite de tine pare ca tu nu il mai iubesti, nu el pe tine. Cred ca el ti-a spus asta la frustrare dar este clar ca te iubeste daca tot te cauta. Ce sa faci tine doar de ceea ce simti tu pentru el. Daca il iubesti mergi in continuare dar ai grija sa se simta si el iubit, daca nu il iubesti da-i pace si gata. Succes