| LexiEla a întrebat:

Iubitul meu se comporta ciudat cu mine. De cand a venit din SUA (unde a stat 10 luni) ne tot certam pe motive create de aroganta lui. Vorbeste nepoliticos si mereu face sa par ca sunt inferioara. Ce as putea sa fac sa nu se mai comporte asa? Deja am purtat discutii serioase cu el si nimic.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

S-a dat cu americanii

o discutie serioasa cu el si daca nu baga la cap, papuceii

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-i liber, spune-i sa se intoarca cand o sa cupleze gurita si comportamentul la creier.
Sa vezi atunci ce isi ajusteaza el comportamentul, cand va realiza ca te-a pierdut... fa-i asta macar 1 luna si daca nu ti-o veni cu pupat de maini si picioare si cu scuzele de rigoare, sa vezi tu!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Te duci si tu in Vegas 11 luni si cand te intorci dai de pamant cu el.

| ywar a răspuns:

Ii spui si tu: mai facker ma kar - du-te invartindu-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despărțirea e soluția. Niciodată nu trebuie sa accepți ca cineva sa te injoseasca cu atat mai mult dacă o face de față cu alte persoane.

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Daca face asa incontinuu, inseamna ca nu-i pasa, deci, luati o pauza, si daca nu il va mai interesa, inseamna ca nu mai merge relatia voastra.

| Tiger7777 a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun, dar iubitul tau s-a increzut si sunt mari sansele sa te fi si inselat, iar acum are o stare de nervozitate de asta si isi descarca intr-un fel sau altul nervii pe tine...