| AnaissRebeca33 a întrebat:

Iubitul meu se comporta foarte urat cu mine. Mereu e rece cu mine, mereu ma face sa plang si lui nu ii pasa. nu pot sa l las pentru ca il iubesc enorm de mult. in fiecare zi ne certam nu exista zi sa nu ne certam suntem impreuna de un an si 10 luni.
Eu mereu ii arat ca il iubesc dar el nu. daca nu l bag eu in seama el nu ma cauta ma cauta cand isi aminteste. nu stiu ce sa fac sa fie ca inainte va rog mult ajutati-ma n am pe nimeni cu cine sa discut sa ii spun tot focu' meu tot ce ma doare.

16 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Nu merită. Și cu asta am zis tot.

| Violleta2022 a răspuns:

In dragoste este nevoie de doi, ca sa fie un cuplu!
La tine, doar tu iubesti, el nu!
Din pacate, nu exista viitor alaturid e un baiat care nu te iubeste, nu te respecta si nu te mai vrea, asta fiind adevaratul motiv pentru care va certati atat de des si te face sa plangi.
Cand iubesti cu adevarat, nu suporti sa-ti vezi parterul/partenera suparata, sau plansa si faci orice iti sta in putinta sa nu o mai superi niciodata.
Dar la voi nu-i cazul, pentru ca baiatul ala nu mai are sentimente pentru tine, pare ca si-a gasit deja pe alta ori s-a plictisit de relatia cu tine si face orice sa te convinga sa renunti la el.
Sfatul meu este sa-i dai pace si sa-l lasi sa plece ca nu exista fericire, sau viitor, alaturi de acest om!

| cristi202 a răspuns (pentru Violleta2022):

Foarte bun sfatul tau, insa daca ea il ia in seama, va fi foarte dureros pentru ea, ea inca il iubeste. Din nefericire. Dar va trebui sa infrunte durerea decat sa isi creeze probleme si mai mari. Plus ca e si in pierdere de timp, caci nu merita sa stai linga un om care nu simte nimic pentru tine, mai bine iti vezi de viata ta si cistigi mult mai mult.

| Freya1 a răspuns:

Daca nu il poti lasa acum pana la urma oricum te vei satura stai linistita.
El merge pe premiza aceia ca oricum nu il lasi dar se insala amarnic deoarece ti se va umple si tie paharu si sper ca asta sa fie curand.Trebuie sa te gandesti ca daca acum face asa mai in colo cum va fi...nu cred ca este persoana potrivita pentru tine din cate se vede te tine de rezerva si de fraiera.

| danay72 a răspuns:

Iubirea trebuie să fie reciprocă, iubirea nu isi cauta propriile interese. Dacă doar tu faci, poate ar trebui să ai o discuție sinceră și deschisă cu el despre cum se comporta. Dar nu il acuza de nimic, ci spune-i cum te simți. Dar vorbeste cu blândețe și respect profund. Nu uita ca un răspuns blând îndepărtează furia.

| Felys a răspuns:

Tu nu vezi ca doar se foloseste de tine, tu il iubesti si el te cauta doar cand are nevoie de companie.Cred ca ar fi bine sa devii mai indiferenta si sa incepi sa il refuzi asa cum si el te ignora pe tine

| AnaissRebeca33 explică (pentru Felys):

Am incercat de multe ori sa fiu indiferenta cu el dar nu pot.

| siriusblack98 a răspuns:

''Am incercat sa fiu indiferenta cu el si nu pot'' atunci stai si sufera.Crezi ca noi aici practicam magie? Daca tu nu vrei sa-l lasi pe dobitoc orice am zice noi este pistol cu flegme.Accepta crudul adevar si cauta-ti altul.Ti-as fi facut un discurs bazat pe ideea ''ah nu merita, e nevoie de 2 oameni intr-o relatie'' si alte abureli dar cred ca ti s-a mai spus asta.

| AliGab a răspuns:

Atata vreme cat spui ca nu vrei sau nu poti sa te departi de el inseamna ca accepti situatia si nu ai de ce a te plange. El nu o sa tina mai mult la tine daca plangi sau te dai peste cap sa ramai intr-o relatie toxica cu el. Este foarte clar ca omul s-a plictisit dar nu are curajul sa iti spuna, asa ca singura sansa este sa faci tu pasul spre a-i reda libertatea si lui si a o relua pe a ta. Alta cale nu exista decat sa te complaci in situatie

| PersonajFictiv a răspuns:

Poate ne spui si noua data viitoare cand pui intrebarea din ce motive s-a ajuns aici, zic si eu ca ne-ar ajuta.

| ALGator a răspuns:

Deocamdata esti inca in situatia "nu pot sa l las pentru ca il iubesc enorm de mult". Comparat cu ceeace poate sa urmeze e o situatie de lux. Inteleg ca iubirea ta pentru el e un prag suficient de mare care face sa nu conteze neplacerile pe care le-ai suportat timp de aproape doi ani.
Paradoxul este ca, dat fiind semnele foarte proaste din relatia voastra (si nici macar nu e vina lui - el iti arata clar drumul, dar tu esti cea care refuzi calea fireasca de a te desparti de el) relatia voastra va intra intr-o faza in care iti va fi imposibil sa il mai parasesti chiar daca suferinta se va intensifica si complica iar tu vei constata in sfarsit ca renunti la criteriul iubirii. Dar atunci va fi prea tirziu.
Cum va fi exact nu stiu. Dar se poate ca unul dintre voi sa devina dependent material de celalalt si sa refuze o separatie ca sa nu ajunga pe drumuri. Cel care vrea sa plece se va consola din mila sau in urma reprosurilor sa ramina.
Sau vor aparea copii. Sau vor interveni violente fizice, agresiuni generate de gelozie, acte de ura.
Nu mai exista chiar nimic in viata ta caruia sa i te dedici in loc de dragostea pentru acest om care iti arata sincer ca nu e interesat de tine? Intr-un fel prin reactia ta ai decis unilateral sa-l faci prizonierul tau. Elibereaza-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești sigură că e iubitul tău?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Continua sa stai cu el.E clar ca de altceva nu esti in stare.

| KanameKuran a răspuns:

De ce nu ii spui toate acestea lui?
Crezi ca o gramada de straini stiu ce e mai bine pentru prietenul tau?

Răspuns utilizator avertizat
| RahelaHurt a răspuns:

Buna! Situatia ta imi este cunoscuta, si eu traiesc o situatie similara. Iubesc pana la cer, dar ma raneste si ma face sa plang mereu..Nu stiu ce sfat as putea sa iti dau ca si eu as avea nevoie.