| Lavinia9097 a întrebat:

Iubitul meu vrea să plece în strainatate, eu nu sunt de acord sa stau departe de el. Ce pot face? Eu nu vreau să merg cu el

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai ce sa faci, ca nu esti stapanul lui sa-l opresti si apoi el este major, deci nu are nevoie de acordul tau sa plece. Ai putea sa-l sustii, sa-i fie si lui usor sa plece, ca doar el va duce greul in strainatate.
Tu-ti poti lua job in tara si in felul asta nu ai timp sa te plictisesti.
Daca exista dragoste adevarata intre voi, tot la tine se va intaorce!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred ca pleaca omul de placere ci de nevoie. Daca tu nu il sustii poate ar trebui sa va vedeti fiecare de drumul lui.

| gabicoo a răspuns:

Atunci stați amândoi în Românica pe salariul minim și faceți foamea.

| LisaJulie a răspuns:

Asta depinde pentru cât timp pleacă, dacă pleacă pentru câteva luni ca să facă niște bani in plus nu trebuie sa îți faci griji pentru ca se va întoarce destul de repede

| Madaxo97 a răspuns:

Lasă omul să plece să facă un ban, în România nu vezi ce salarii sunt? Puteți pleca împreună să strângeți bani să vă faceți un viitor frumos, in 5 ani puteți strânge împreună chiar să va faceți o casă, în 2 se strâng mai repede banii.
Te înțeleg că nu vrei sa stai departe de el dar decât să va chinuiți în România o viață întreagă, și să il ai lângă tine pentru niște plăceri trupești, mai bine câțiva ani în străinătate și faci bani de 3 ori mai mult ca în România.

| 1onurSimion a răspuns:

Dacă nu vrei sa pleci cu el în străinătate atunci rămâi loială lui și așteptăl cât timp el muncește pentru voi punct. N-ai nimic altceva de făcut și săi vezi câți va trimite să-ți iei și ce vrei tu.El nu pleca în vacanță sa se distreze și să muncească cinstit pentru voi doi. Dacă vroia Sâte lase în urma lui ar fi făcut asta de mult... fără să-ți spună sa vi cu el sau sa țină de relația ta cu el. Și i-ar fi fost scopul banii de la început nu și tu.

| Miruna333 a răspuns:

Sa accepti