Da vorbește cu el ca ai gura. Daca nu poți fata în ta spune-i pe instragram ca vrei sa vorbiți, sa fiți prieteni.Ce doamne iarta-ma...
Poate că se visează... călugăr.
Și fata asta îi dă planurile peste cap. ))
Se viseaza...cu un calugar, zici?
Mie toata povestea mi se pare very strange. Ma rog, nu povestea, ci reactia, atitudinea lui. E infantila. Sau ascunde altceva, nu stiu...Ori poate mai sunt detalii lipsa din toata povestea.
Macar sa fie asa ))
Aceasta este toata povestea?
Cred ca ai vrut sa pui "!" in loc de "?", nu-i asa?
Daaa
Ce varste aveti? Tu si el?
Eu am 26 iar el 33. Știu, diferenta e putin mare, chiar si eu am avut mici retineri din cauza asta.
Nu e mare, e ideala. Barbatii sunt mai infantili decat femeile.
Maturitatea unui barbat de 30-32 de ani este similara cu a unei fete de 25.
Cele mai de succes relatii sunt cu oameni care au diferenta asta de varsta. Cu greu o sa vezi o relatie de succes intre o femeie mai mare ca varsta decat partenerul. Si cand se intampla, e fie ca ea are un instinct matern mult prea pronuntat, practic, il trateaza ca pe copilul ei, fie ea e foarte jucausa, foarte copilaroasa.
PS: ma rog, nu comentez situatia in care-l foloseste doar pentru morcovel...
Urla carnea pe el sa i-o traga dar e in acelasi timp si indoctrinat pana in maduva cu matrapazlicurile cretin-ortodoxe privind sexualitatea.
Nici nu intra in discuție acest aspect
Adica, refuzi din start, sau cum?
Ori... poate ca n-are ce sa intre, mai stii?
Cred ca e miracol ca te-ai intalnit cu cineva de pe Instagram ca de obicei acolo fetele sunt dive, nici macar seen nu primeste un baiat.
Posibil sa fie așa, însă eu nu am considerat indezirabilă abordarea lui, astfel am ajuns sa ii răspund.