Nu munceste, nu face scoala, te scoate la plimbare in cartier, dar pentru bere cu prietenii se gasesc bani. Tie iti place ce ai scris? Cum suporti sa respiri langa un om de genul asta? Mda, bine ca e glumet, cang o sa ii spui ca ai nevoie urgenta de ceva care costa bani, o sa iti spuna "hahahahaha, descurca-te!"
Si singura e mai bine decat cu asemenea element, ca barbat nu il pot numi.
Buna.
Este clar ca tu ti-ai format o parere despre el de foarte mult timp.Stii ca nu o sa iasa nimic pe viitor, pentru ca asta vezi/asta simti.
Dupa parerea mea, eu zic sa te desparti de el. Daca vezi ca situatia este asa, ce rost mai are sa o continui? huh?
Daca l-ai cunoscut pe tipul ala de la cursuri, te intelegi bine cu el, il placi, te gandesti, poate ar iesi ceva?
Iar, in legatura cu vorbitul pe mess, nu se poate considera infidelitate pentru ca nu ai facut nimic de genu.
Sper sa iei decizia corecta! Succes in viata!
Oare dc continui sa faci lucruri care nu it fac bine dc ramai cu el daca simti ca nu mai are rost? esti tanara ai toata viata inainte gandeste-te cum ar fi sa va casatoriti, ce viata vei avea! pune punct cat mai repede posibil si nu te m-ai gandi ca el va suferii, daca ii pasa fff mult de tine facea ceva cu viata lui lupta pentru voi ca sa va fie mai bine! GANDESTE-TE LA TINE U ESTI CEA CARE CONTEZI CEL MAI MULT!
In viata uneori simtim, ca daca stam pe loc gresim, iar daca facem un pas inainte, gresim iar. Dar, e preferabil nu sa alegi greseala mai mica, ci sa gresesti din vina ta si nu a altora, caci e viata ta nu a lor.
O despartire doare oricum ai face-o, dar toate trec...
Poti sa-i spui ca ai nevoie de o pauza sa-ti pui ordine in ganduri si sa-ti dai seama ce simti pentru el.Va intelege ca te gandesti serios la un stop.
Plictiseala e una dintre cele mai grave boli zic eu... daca TU simti ca nu ai niciun viitor cu el, nu se merita sa te mai complici! Continua-ti viata! Evolueaza...
Nu prea pot sa-ti dau un raspuns, pentru ca nu cred ca ma pot pune in pielea ta. Decizia este a ta in totalitate. Conteaza ceea ce-ti doresti tu de la o relatie. Eu am invatat ca nu conteaza chiar atat de mult unde mergeti, cat de des te scoate in oras, cat radeti sau cine stie ce. Conteaza mai mult cum te simti tu cand esti langa el, nebagand in seama locul si momentul. Sa te vezi cu tipul de la curs atata timp cat esti intr-o relatie, nu mi se pare ca fiind infidelitate. Poti sa te duci sa vorbesti cu el, sa-l intrebi anumite lucruri, sa-l cunosti mai bine, sa vezi daca va completati bine, asa dupa cum spuneai tu, nu trebuie neaparat sa-i sari in brate si sa va sarutati. Personal cred ca faza cu completarea nu merge intr-o relatie, prefer ca ambii parteneri sa aiba aceleasi principii in viata si cat mai mult lucruri in comun, nu in contradictoriu. Insa nu pot generaliza. Sa vorbesti cu prietenul tau serios nu stiu cat de eficient va fi, din moment ce ia totul in gluma, nu stiu, incearca sa o faci si pe asta; spune-i ca este poate pentru ultima oara cand vorbiti si macar acum sa fie serios. Inca un lucru nu inteleg: daca ti-ai dat seama de toate lucrurile negative ale relatiei tale, de ce ai mai stat un an cu actualul tau prieten? Sper sa iei decizia cea mai buna. Numai bine
Pai mai bine mai asteapta putin, s-ar putea sa nu iti placa de noul baiat asa mult si sa fie doar o chestie de inceput... dupa poate vei vrea sa te intorci la el... si poate el nu va mai fi dispus sa te ierte. Gandeste-te bine ce vrei sa faci. Daca totusi simti ca nu ai un viitor alaturi de el, desparte-te! spuine-i de ce vrei sa faci asta si roaga-l sa te inteleaga. incearca o experienta cu noul baiat si vezi ce iese :* mult noroc
Cati ani ai? si prietenul de care vorbesti, cati ani are?
Daca ai peste 20 de ani ar trebui sa-l uiti, priveste ochii care te-au fascinat si afla mai mult despe ei.