anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

L-am intalnit la un curs. Nu ne-am vorbit 3 luni cat a durat cursul, desi amandoi ne priveam uneori si apoi inmediat ne uitam in alta parte. La examenul cursului m-am uitat la el si m-am speriat cand am vazut ce privire avea, parca mi se uita in suflet. Nu m-am mai uitat deloc la el. Dupa cateva zile prin anumite circumstante am ajuns sa vorbim pe mess. Mi-a spus multe, cat si-ar fi dorit sa imi vorbeasca, dar nu a avut curaj. Optimismul si energia lui m-au cucerit iremediabil, m-au facut sa visez cum uitasem sa o fac. Chiar imi e teama ca eu cu banuielile, neincrederea si inhibitiile mele voi reusi sa stric tot. Nu cred ca ne asemanam in multe privinte, dar mi-as dori macar sa ne completam, sa incercam, asa cum si el spune ca isi doreste enorm de mult. Problema e ca eu am prieten de peste un an. I-am spus baiatului clar si raspicat ca desi nu ma mai inteleg ca la inceputuri cu prietenul meu, nu vreau sa il insel. Ma voi intalni cu el doar daca ma despart si banuiesc ca asta se va intampla curand. Oricum, simt ca vorbind pe mess cu acest baiat sunt deja infidela, dar nu vreau sa evolueze nimic inca. Cu prietenul meu nu am viitor, practic stau degeaba si ma mai si plictisesc teribil. Are multe vicii, e foarte lenes, nu ma scoate in oras, doar la o plimbarica prin cunoscutul cartier si cam atat. Dar bani sa iasa cu baietii la o bere gaseste. Se poarte frumos cu mine, imi aduce tot felul de dulciuri cand ne intalnim. Dar ma dezamageste zilnic cu cate ceva. E iresponsabil, dar e foarte dulce si crede ca ar trebui sa ma convinga daca se alinta. E foarte glumet, dar uneori ma ia de prostuta si ma tachineaza parca incercand sa ma convinga ca n-am de ce sa imi doresc mai multe decat am, ca lumea mea mica, simpla si plictisitoare ar trebui sa imi fie de ajuns, de parca n-am de ales. Imi e prieten inainte de toate si ne intelegem bine, dar simt ca nu avem viitor, ce imi place mie lui ii e indiferent. Nu mai pot asa. Chiar daca l-a pieptul lui ma simt cel mai in siguranta, el e un copil care nu stie ce vrea de la viata si daca ar sti, inca nu indrazneste sa faca ceva. Nu munceste, nu face scoala. Asteapta sa il ia cineva de manuta. Mai sufera si de anxietate si simt ca n-ar trebui sa il las la greu. De ce fac eu pe Sfanta Filofteia si raman cu el doar pentru a-i fi lui bine? Sunt tanara, simpatica, am toata viata inainte sa cunosc oameni noi si sa fac tot ce am visat. El ma limiteaza. E un baiat bun, dar cred ca mi-ar fi mai bine daca ne-am desparti. Lui daca i-as vorbi de asa ceva nu m-ar lua in serios, i-am mai zis eu si zicea ca a lui sunt, ca noi ne casatorim, mai mult in gluma. Credeti ca ar trebui sa ma despart de el? Dar cum sa o fac ca sa nu sufere prea mult?

9 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu munceste, nu face scoala, te scoate la plimbare in cartier, dar pentru bere cu prietenii se gasesc bani. Tie iti place ce ai scris? Cum suporti sa respiri langa un om de genul asta? Mda, bine ca e glumet, cang o sa ii spui ca ai nevoie urgenta de ceva care costa bani, o sa iti spuna "hahahahaha, descurca-te!"
Si singura e mai bine decat cu asemenea element, ca barbat nu il pot numi.

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Este clar ca tu ti-ai format o parere despre el de foarte mult timp.Stii ca nu o sa iasa nimic pe viitor, pentru ca asta vezi/asta simti.
Dupa parerea mea, eu zic sa te desparti de el. Daca vezi ca situatia este asa, ce rost mai are sa o continui? huh?
Daca l-ai cunoscut pe tipul ala de la cursuri, te intelegi bine cu el, il placi, te gandesti, poate ar iesi ceva?
Iar, in legatura cu vorbitul pe mess, nu se poate considera infidelitate pentru ca nu ai facut nimic de genu.
Sper sa iei decizia corecta! Succes in viata!

| UPSsss a răspuns:

Oare dc continui sa faci lucruri care nu it fac bine dc ramai cu el daca simti ca nu mai are rost? esti tanara ai toata viata inainte gandeste-te cum ar fi sa va casatoriti, ce viata vei avea! pune punct cat mai repede posibil si nu te m-ai gandi ca el va suferii, daca ii pasa fff mult de tine facea ceva cu viata lui lupta pentru voi ca sa va fie mai bine! GANDESTE-TE LA TINE U ESTI CEA CARE CONTEZI CEL MAI MULT!

| blondissima a răspuns:

In viata uneori simtim, ca daca stam pe loc gresim, iar daca facem un pas inainte, gresim iar. Dar, e preferabil nu sa alegi greseala mai mica, ci sa gresesti din vina ta si nu a altora, caci e viata ta nu a lor.
O despartire doare oricum ai face-o, dar toate trec...
Poti sa-i spui ca ai nevoie de o pauza sa-ti pui ordine in ganduri si sa-ti dai seama ce simti pentru el.Va intelege ca te gandesti serios la un stop.

| LOoPy a răspuns:

Plictiseala e una dintre cele mai grave boli zic eu... daca TU simti ca nu ai niciun viitor cu el, nu se merita sa te mai complici! Continua-ti viata! Evolueaza...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

SPAMu.php?user=Distrugere

| blackwidow a răspuns:

Nu prea pot sa-ti dau un raspuns, pentru ca nu cred ca ma pot pune in pielea ta. Decizia este a ta in totalitate. Conteaza ceea ce-ti doresti tu de la o relatie. Eu am invatat ca nu conteaza chiar atat de mult unde mergeti, cat de des te scoate in oras, cat radeti sau cine stie ce. Conteaza mai mult cum te simti tu cand esti langa el, nebagand in seama locul si momentul. Sa te vezi cu tipul de la curs atata timp cat esti intr-o relatie, nu mi se pare ca fiind infidelitate. Poti sa te duci sa vorbesti cu el, sa-l intrebi anumite lucruri, sa-l cunosti mai bine, sa vezi daca va completati bine, asa dupa cum spuneai tu, nu trebuie neaparat sa-i sari in brate si sa va sarutati. Personal cred ca faza cu completarea nu merge intr-o relatie, prefer ca ambii parteneri sa aiba aceleasi principii in viata si cat mai mult lucruri in comun, nu in contradictoriu. Insa nu pot generaliza. Sa vorbesti cu prietenul tau serios nu stiu cat de eficient va fi, din moment ce ia totul in gluma, nu stiu, incearca sa o faci si pe asta; spune-i ca este poate pentru ultima oara cand vorbiti si macar acum sa fie serios. Inca un lucru nu inteleg: daca ti-ai dat seama de toate lucrurile negative ale relatiei tale, de ce ai mai stat un an cu actualul tau prieten? Sper sa iei decizia cea mai buna. Numai bine

| ioannaa_4634 a răspuns:

Pai mai bine mai asteapta putin, s-ar putea sa nu iti placa de noul baiat asa mult si sa fie doar o chestie de inceput... dupa poate vei vrea sa te intorci la el... si poate el nu va mai fi dispus sa te ierte. Gandeste-te bine ce vrei sa faci. Daca totusi simti ca nu ai un viitor alaturi de el, desparte-te! spuine-i de ce vrei sa faci asta si roaga-l sa te inteleaga. incearca o experienta cu noul baiat si vezi ce iese :* mult noroc

| Dan_5969 a răspuns:

Cati ani ai? si prietenul de care vorbesti, cati ani are?

Daca ai peste 20 de ani ar trebui sa-l uiti, priveste ochii care te-au fascinat si afla mai mult despe ei.