Nu e ok...O sa fie greu de ea daca nu pune osu la treaba ca sa fie fericita...
S a întâmplat ceva in familia lui și ne am întors când eram la check in
Nasol. Încearcă sa discuți cu ei, sa afli motivele pentru care nu te lasă.
Problema la ea a mai complexa, am mai zis la alte topicuri de la ea, nu e asa simplu cum zici, parintii ei o subjuga psihic, ii e frica de ei.
Are o frica teribila ca vine, ca ii interzice, ca aia, ca ailalta. Ii e frica si ca se duce la iubit acasa si face scandal daca s-ar duce la el, deci iti dai seama care e situatia.
Ii e frica ca vine tacsu in Anglia dupa ei, a zis-o aici undeva.
HAhahaha, tare esti, am ras cu lacrimi la chestia asta, pai cine stie, poate o rezolvi.
Nu e troll sa stii, din pacate e real, sunt destui asa cu mari probleme psihologice care sunt legati emotional de parinti, si aia le comanda viata pana la cel mai mic amanunt, copilu nu iese din cuvantul lor, are frica, nu se poate desprinde de ei, e un caz clasic sa zic asa.
Si ajung si la 40 ani sa stea cu parintii agresori.
In psihanaliza se cam stie asta relatia victima-agresor, adica de fapt victima nu vrea sa se desparta de agresor pentru ca de fapt vrea sa fie agresata (la nivel inconstient vrea, nu constient, si asa ii vin comportamente care nu o lasa sa se desprinda), si agresoru are nevoie de victima, si face orice sa nu piarda victima.
Si se rezolva doar prin terapie, daca se rezolva, ca nu garanteaza nimeni.
Si dovada ca nu merge fara terapie, tu nu vezi ca vorbim toti in van aici?! A deschis n topicuri, nu vezi ca metoda asta cu sfaturile nu functioneaza? De aia nu functioneaza, stie f clar ca asta trebuie sa faca, ce zicem noi, dar nu poate.
Si o sa mai deschida topicuri, striga disperata dupa ajutor de fapt, o inteleg, nu face misto.
Aia o agreseaza psihic, ea nu poate sa reactioneze ca e blocata psihologic, cere ajutor, i se da cat se poate da, nu poate aplica nimic chiar daca vrea, cere iar ajutor sperand ca se va rezolva.
Bai tata ma, ce-ti veni sa vb de clatite acu, sa-mi faci pofta, din pacate nu este troll.
Un trol face misto, insulta, injura, provoaca cearta intre useri, orice ai zice te contrazice fara argumente, iar ea nu face asta.
Ca vorbim degeaba toti, asta s-a constatat, ca tot aia face, dar am zis si eu de 2-3-4 ori ei de ce, si nu ia masuri, dar bine, nu are bani de psiholog, ca costa 150 lei sedinta, si are nevoie de 4 sedinte pe luna.
Dar nu face tot aia ca e troll.
Na bine, am dat o comanda la un pat, de mâine cei 2 vor dormi separat, ochi pentru ochi Dante pentru Dante. Sa se învață minte sa mai controleze o femeie de 27 de ani cu apucături de 12
Am inteles, dar cum naiba s-a intamplat tocma inainte sa urcati in avion! Mi se pare suspect putin, deci nici inainte, nici dupa, chiar cand erai sa urci in avion, ciudat.
Pai las-o în colo, nu știu cum mai rezista fata asta, eu ii băgăm în cușcă pe amândoi și le dădeam mâncare de hamsteri. Toată copilăria i-a distrus-o fetei
Exact atunci! Nu cumva au fost aranjati? Le-a dat el un semn, sa sune atunci, ca sa aiba motiv sa nu plece cu tine?! E doar o banuiala, ca prea mare coincidenta.
Am inteles, atunci e o mare problema, si de ce nu te duci la el?
Dar sa te intreb ceva, noi ti-am spus ce ar trebui sa faci, toti ti-am spus, fiecare in felul lui, de ce nu aplici nimic?
Bine, de fapt nu trebuia sa pun aceasta intrebare la care stiu raspunsul, dar vreau sa spui tu.
E normal ca intrebi, dar nu aplici nimic.
N-ai zis acum cateva zile ca pleci in Anglia cu iubitul?! Nu mai inteleg nimic. Recunoaste ca esti troll si gata.
Pai nu ai vazut ce a zis? Ca exact cand sa intre in avion, a sunat parintii lui ca au o problema si s-au intors inapoi, deci nici inainte cand asteptau sa intre la check in, nici dupa ce sa intre in avion n-au sunat, ci doar atunci, mie mi se pare suspect, nu ca ar minti ea, ci ca ala s-ar fi putut sa fi dat un semn prin sms la parinti sa suna atunci ca sa aiba motiv sa se intoarca, ce sa zic?
Pai incearca sa le castigi increderea, sa le zici ca nu e nimic gresit sa te distrezi, esti tanara. Nu e nimic gresit nici sa dormi pe la prieteni sau ei la tine din cand in cand, mai ales dupa majorat.
Da, ii recunosti repede, parca am zis pe pagina trecuta cum ii recunoastem, dar mihaela nu e troll, nu face nimic din ce ar face un trol.
Singura chestie suspecta e aia cu check in-ul, ca l-au sunat parintii exact cand erau la check-in, o coincidenta ciudata, dar poate sa fie asa, nu stiu.
Parca ai 15 ani. ar trebui sa uiti de parintii tai o perioada, te muti de acolo si ii lasi in pace nu mai vb cu ei
I-ati dat mii de explicații si tot nu baga la doaga, va bateți capul degeaba cu fata asta