anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La 28 de ani am nascut un baietel superb adica in februarie a. c, acun am 29 de ani si mama spune ca am facut copil la batranete, il iubesc f. m., si tot mama mi-aspus ca pe copii nu trebuie sa-i iubesti (eu si fatele meu am venit pe lume sa fie in randul lumii) copilulu meu a venit dorit cel putin de mine idea e ca i-am dat in fiecare zii pupici lui bebe. Intrebarea este: nu sunt o mama obsesiva? Chiar atat de batrana sunt? Apropo de cand sunt in spania pentru ca nu mai locuiesc in romania imi zice (mama) ca ma iubeste. Oare nu e prea tarziu?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si eu aveam tot 28 de ani cand s-a nascut fiul meu. Il iubesc enorm, l-am crescut singura de cand avea un an, iar acum, cand are 20 de ani ne pupam si ne luam in brate ca atunci cand avea 5 ani si isi julea genunchii.
Nu esti prea batrana. Stai linistita. Esti mama, iti iubesti copilul si vei avea tot timpul varsta lui.
Te vei juca cu masinute, vei invata sa scrii bastonase, vei tremura cand va traversa singur strada, il vei sfatui cand va avea prima dezamagire in dragoste...Stai linistita. Iubeste-ti puiul, ca asta e rostul unei mame.

19 răspunsuri:
| JustAlice a răspuns:

Nu esti batrana deloc!
poate ca mama ta nu a avut afectiune destula cand era mica si crede ca asa e normal.ai grija de bebe si felicitari pentru el!^^
Pupici!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca erai un copil mic iti spuneam ca o sa cresti mare si o sa faci ce vrei tu si nu ce vor parintii. tu esti mare, nu?
dar sotul tau ce zice? relatia mama -fiica are limitele ei.asta e o chestiune care trebuie discutata cu sotul, nu cu mama.

| cristina21 a răspuns:

Sincer nu credeam ca exista mame care sa spuna ceste lucruri...bineinteles ca trebuie sa iti iubesti copii indiferent la ce varsta vin...nu cred ca la 28-29 de ani poti spune ca esti batrana sa faci copii..stii pana la urma orice tiar face sau ti-ar spune parinti tot parinti raman si trebuie sa ii iubesti...fi mai optimista si priveste in prezent si viitor lasa trecutul in urma...

| Jupiter a răspuns:

De ce sa fie prea tarziu? Nu e un moment precis in care trebuie sa spui asta cuiva. Daca a decis sa-ti spuna abia acum, are motivele ei... Batrana nu esti deloc si e foarte bine ca iti iubesti copilul. Copiii, mai ales cand sunt mici, au nevoie de afectiune ca sa supravietuiasca.

| Victoria a răspuns:

Nu e deloc tarziu, mama mea m-a nascut la 34 de ani. Mama ta nu are dreptate, nu faci un copil ca sa fii in randul lumii, il faci pentru ca simti nevoia sa-ti reversi dragostea materna asupra unui copil al tau, pentru ca vrei sa-ti intregesti caminul. Tu procedezi bine, trebuie sa iti iubesti copilul pentru ca el este lumina ochilor tai, fiinta cea mai importanta din viata ta. Mamei tale ii este acum dor de tine, simte lipsa ta. Probabil inainte nu iti spunea de dragostea ei fiind obisnuita sa te vada tot timpul, insa acum, inima de mama tanjeste dupa tine. Iubeste-ti copilul, pentru ca este al tau, si iubeste-ti mama, cu bune si rele, pentru ca ea ti-a dat viata!

| ralucaralu a răspuns:

Eu am fost nascuta la 35 de ani. daca 28 e batrana! felicitari:*

| JoJo a răspuns:

Nu esti batrana deloc! mamele cu cat sunt mai inaintate in varsta cu atat dau nastere unor copii mai impliniti din punct de vedere mintal si nu numai...stai linistita si iubeste-ti baietelul, nu esti obsedata, esti MAMA si e normal sa-ti iubesti pruncul!
Sa-ti traiasca!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti batrana deloc, cunosc persoane care au facut copii la varsta de 39 de ani.Sa-ti traiasca si sa-l iubesti toata viata asa cum il iubesti si acum.Nu esti obsesiva deloc, arata-i, in fiecare zi, in fiecare moment, copilului tau ca il iubesti, in legatura cu mama ta, poate si-a dat seama intr-un tarziu ca este si ea mama, iar acum bunica, cand ai fost langa ea nu si-a dat seama, acum cred ca se simte singura.

lolita
| lolita a răspuns:

Tocmai asta este problema, cAte mama ai vazut tu in Spania mai tinere de 25 de ani? in afara de extanjere. Spanioloaicele fac copii de la 30 de ani in sus si inca zic ca sunt tinere, cate mama nu sunt la 40 de ani, care si-au trait viata si dupa fac copii. In nici un caz sa nu gandesti ca esi prea batarana, mama ta a trit pe vremurile cand daca nu te maritai si nu aveai copii la 18-20 de ani, erai batrana si favorita mea: "nu te mai ia nimeni", asta era pe vremea bunicii cand femeia nu era independenta financiar si se marita sa iasa din casa masii. Si nu, nu esti o mama obsesiva, o mama trebuie sa-si iubeasca copii. tu nu te lua dupa mama ta, si eu am parinti si stiu ce zic, si mie poate mi-au facut comentarii mai nelalocul lor dar nu m-a interesat.

| angella1972 a răspuns:

Eu am adoptat un baietel cand aveam 32 de ani. el e realizarea cea mai mare a vietii mele, pot sa-ti spun ca mi-a salvat viata si casnicia.cand e la scoala mor de dorul lui si nu ratez nici o ocazie sa-i spun ca-l iubesc, ca sunt fericita ca dumnezeu a facut aceasta minune pentru mine, si mi l-a daruit. draga mea, sun sigura ca esti mama perfecta pentru copilul tau, si la fel vei fi si la 60 de ani.sa traiti si sa fiti sanatosi si fericiti impreuna, iar tu nu face ca mama ta, spune-i copilului tau ce simti, pentru ca oricare dintre noi, la orice varsta, are nevoie sa stie ca cineva undeva il iubeste.

| roccomato a răspuns:

La 28 de ani? cum sa fii batrana e o varsta normala multe persoane cunosc care au nascut copii la aceeasi varsta. e normal sa iti iubesti copilu, de aceea l-ai si facut. poate mama ta e o altfel de persoana, tu iubeste-ti copilu si dai pupici in fiecare zi nu e nimic rau in asta. in ce o priveste pe mama ta cred ca si ea te-a iubit probabil nu a vut sa i-ti arate asta, e mama ta si trebuie so respecti cred ca ii lipsesti foarte mult. cand erai in tara te stia acolo poate va vedea-ti in fiecare zi, dar acum sigur i-ti simte lipsa foarte mult ceea ce inseamna ca ea te-a iubit foarte mult dar in sufletu ei nu a vrut sa arate. sanatate la bebe si iubestel mult.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti deloc batrana (eu am 31 de ani si nu am inca copii, dar incerc sa fac) si nici obsesiva nu esti. Toate mamele normale isi pupa zilnic bebelusii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca urmareati documentarele de stiinta vedeati ca femeia evolueaza pina pe maxim... 27 de ani, perioada dupa care intervine regresul. Asa este construita finta umana! Trageti concluziile! Structura omului nu este " gindita " pentru zeci de ani...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu la 37 si sotia la 34 cum eram? ca fiica noastra are 8 ani? si ne mai gandeam la o surioara? mama ta, sa ma ierti, dar are niste idei foarteeeee...aiurea.

| Irina a răspuns:

Cand m-am nascut mama avea 34 si tata 37. ti se mai pare ca esti o mama batrana?tongue
Iar pe sora mea au facut-o cu 4 ani mai devreme, deci nu ai de ce sa iti faci griji in privinta asta. e o varsta destul de rezonabila.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Sa-ti traiasca! :X
Nu esti batrana. Si nu, nu esti obsesiva. Are nevoie de afectiune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama ta este din generatia trecuta; a fost crescuta asa si asa i se pare firesc! Eu il pup pe baiatul meu de mii de ori si il rasfat ca doar d'aia l-am vrut sa ii ofer iubire si sustinere! Ma bat cu toata lumea pentru el! Las-o pe mama, acum tu esti mama si tu iei deciziile cu privire la copilul tau!

| ina_4413 a răspuns:

Eu nu am putut face copii, chiar imi pierdusem orice speranta si dupa ce renuntasem la tratamente siincercam sa ma obisnuiesc cu ideea, amramas insarcinata si am nascut un baietel superb si perfect sanatos la 35 de ani.Deoarece nici eu si nici sotul meu nu avem frati ne-am gandit sa-i mai facem un fratior.Nici de data aceasta nu a fost simplu pentru ca am pierdut 3 sarcini.Se intampla ca dupa fiecare esec sa-mi doresc si mai mult al2lea copil.Am reusit la 40 de ani si este un baietel perfect, a trecut 1 an si merge, acum face prostioarele varstei lui.Niciodata nu este prea tarziu ideea e sa te simti in stare, sa ai rabdaresi sa poti sa-i oferi ce are nevoie.Eu cred foarte tare ca cel mai mult are nevoie de iubire.Nimeni nu poate trai fara iubire, chiar daca
multi nu recunosc.Mama este singura care simte ce nevoi are copilul ei. Sfatul meu este :urmeaza-ti instinctul, nu-ti ascunde iubirea si mai ales nu pierde cele mai frumoase clipe de langa copilul tau.Referitor la mama ta, desi nu trebuie sa-ti judeci parintii, se adevereste zicala:fiecare lucru este mai pretos atunci cand il pierzi. Undeva in sufletul ei regreta ce a pierdut.Sa nu faci aceleasi greseli...dor. Stapanul tau esti tu, asa "batrana"cum esti.

| stefdea a răspuns:

Mama ta este frustata... scuze... imi pare rau pentru ea... nu esti batrana sa ai un copil la varsta asta si iubestel este cel mai natural si firesc lucru... bucurate de copil si de viata... traieste-ti viata ta priveste lucrurile din punctul tau de vedere... nu o lasa pe mama ta sa-ti fure visele si viata...