| fedot a întrebat:

La cat timp dupa inceputul unei relatii este normal sa propui casatorie?

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sănătos pentru ambii parteneri este niciodată.
Nu ştiu alţii cum sunt dar eu mă simt mult mai bine ştiind că prietena mea stă cu mine-n casă pentru că vrea şi pentru că-i place şi nu pentru că un rahat de act o obligă să facă asta.

Abh
| Abh a răspuns:

Depinde cat de profunda este relatia, sotul meu m-a cerut in casatorie dupa 3 luni de relatie iar dupa 7 luni ne-am casatorit.

| PetreConstanta a răspuns:

Casatorie = daca aveti ceva in comun! dar pana la casatorie este cale lunga

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Never.Concubinajul e cheia.

| Plague a răspuns:

Nu exista o regula anume, poti cere dupa o saptamana sau dupa 10 ani. Ideea e sa fiti destul de maturi sa va intelegeti, sa va iubiti si sa fiti capabili sa faceti pasul respectiv. E bine ca inainte de casatorie sa locuiti impreuna o vreme, sa va obisnuiti unul cu altul tot timpul, ca sa nu aveti surprize neplacute. Si sa fii gata sa ii ierti orice pentru dragostea care i-o porti, pentru ca cei mai multi oameni nu mai cred in casatorie in zilele noastre - si e pacat. Desi eu as prefera sa nu ma casatoresc (legal), doar intr-o biserica, si sa fim in relatie de concubinaj. Simplifica enorm lucrurile - parerea mea happy.

| Camyyy_5609 a răspuns:

Pai dupa 1 an atunci presupun ca va ganditi sa faceti ceva impreuna sti tu la ce ma refer...si dupaa ca si cum la 2 ani atunci puteti SA va casatoritii:d.love struck ca si cum la 18 ani potilove struck dar daca intr-adevar vrei sa va casatoriti mai intai ia-o aksa:d si mai ajteptati si voi daca nu aveti varsta necesara:d :X:X eu asa stiubig grinbig grin: successlove struck funda plzzlove struck

| Barney a răspuns:

Nu cred ca e poti avea un timp anume.

Poti cere in casatorie pe cineva cand credeti ca sunteti pregatiti pentru acest pas.

| KaRioKa a răspuns:

Pai atunci cand este nevoie, cand partenerii simt ca trebuie sa-si uneasca destinele si sa fie unul alaturi de celalalt.pai, casa de piatra si multa dragoste.papa, pupicii fundita imi dai?

| xDragoSx a răspuns:

Totul se intampla de la sine.

| Doremia a răspuns:

Cel mai normal dupa doi ani ca sa va cunosteti mai bine