Buna! Depinde de la persoana la persoana dupa cat timp iti va aparea rezultatul corect. In general, la 3 saptamani de la contactul sexual este bine sa iti faci testul de sarcina, pentru. a fi sigura ca rezultatul este cel corect.
Prietenei mele i-a aparut la test dupa nici doua saptamani, spre exemplu.
Un indiciu important ar fi absenta menstruatiei la data la care trebuia sa iti vina, daca ai o menstruatie regulata. Alte femei acuza dureri neobisnuite de sani, ovare, etc.
Dar, ca sa fii sigura, poti face unul la 2 saptamani daca nu ai rabdare si unul la 3 saptamani de la contact.
Cu aproximatie dupa 2 saptamani. Dar sunt si teste ultrasensibile, pe care le poti face la o săptămână de la contactul sexual sau in prima zi de întârziere a menstruatiei. Daca a iesit negativ, inseamna ca hormonul specific nu a fost depistat in cantitate suficienta si ar trebui repetat testul si in următoarele zile.
Nu cred ca trebuie facute periodic testele de sarcina, doar cand observi tu ceva modificari si crezi ca s-ar putea sa fii insarcinata.
Eu nu am aflat inca si nu-mi doresc ij viitorul apropiat
La 2 saptamani dupa contactul sexual. Pana atunci nu apar in sange hormonii specifici sarcinii. Ti-o spune din surse sigure.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: