In functie de anii la care ma voi si casatori. Undeva la 30 m-am gandit eu sa-l fac. Atunci cand am o cariera solida, un sot cu care am ceva timp impreuna, sunt suficient de matura si mi-l doresc din tot sufletul
Primul ursulet l-am avut la 24 de ani si al doilea as vrea o ursulika, dar vorba ceea, ce-o vrea bunul Dumnezeu, sanatos sa fie
Cam la 30 de ani as dori sa am un copil. Poate ca e cam tarzior, dar inca nu e cazul de asa ceva.
Am avut primul copil la 24 ani, iar acum la 28 sunt din nou insarcinata. Consider ca pana in 30 de ani e cel mai bine sa ai primul copil.
Mi-asi dorii sa am copii intre anii 25-30. sa fiu o mamica tanara.
Asi dori sa fie ori gemeni ( fetite ), ori o fata sau un baiat depinde.
Stiu, e greu sa fii femeie. dar, noi purtam in pantece 9 luni de zile un copil, si barbatii cand noua ni se rupe apa se holbeaza.
Am 17 ani si evident nu am copil:p insa as vrea sa apara in jurul varstei de 23-25 de ani
La 28 de ani si a inplinit 1 anisor, grabestete ca timpul trece si n-o sa mai ai atata rabdare dupa 30 de ani.
Nu am copil dar as vrea unul dupa 25-26 de ani. atunci konsider ca este kel mai bine
Nu am copil, dar nu zic nici o varsta anume, eu imi doresc pe la 26 de ani ca nu vreau dupa aia sa para ca copilul meu merge pe strada cu bunica, dar nu se stie poate vine inainte de cei 26 de ani, s'au poate dupa 26 cand va fi pers potrivita.
Ador copiii si normal ca-mi doresc sa am si eu.Cand? Mai tarziu cand stiu cu adevarat ca sunt pregatita.Atunci cand voi reusi sa-mi implinesc acel vis frumos de a avea propria mea familie iubitoare, acel fericit camin de care eu nu am avut parte...Deocamdata ramane doar un vis frumos!
La varsta de 29 ani, dar mi l-as fi dorit pe la 35. A fi parinte este un pas important in propria maturizare si dezvoltare ca persoana.
Anonim0100 întreabă: