anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cati ani ati avut primul copil? Iar cele care nu au inca, la ce varsta v-ati dori sa il faceti?

28 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pana in 30 de ani. Vreau sa fiu o mama tanarabatting eyelashes

Abh
| Abh a răspuns:

Amavut primul copil la 24 de ani iar pe al doilea la 30.

| Anca a răspuns:

In functie de anii la care ma voi si casatori. Undeva la 30 m-am gandit eu sa-l fac. Atunci cand am o cariera solida, un sot cu care am ceva timp impreuna, sunt suficient de matura si mi-l doresc din tot sufletul happy

| Barajag a răspuns:

Primul ursulet l-am avut la 24 de ani si al doilea as vrea o ursulika, dar vorba ceea, ce-o vrea bunul Dumnezeu, sanatos sa fiehappy

| Alisa a răspuns:

Dupa 23 de ani, sa imi pot permite sa ii ofer o viata decenta, fara lipsuri.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am planuit sa am primul copil la 30 de ani dar il voi avea la 26.

| fluturas a răspuns:

Pai mi-as dori un copil pe la vreo 28 de ani tonguehee hee

| emy a răspuns:

Cam la 30 de ani as dori sa am un copil. Poate ca e cam tarzior, dar inca nu e cazul de asa ceva.

| mihaa a răspuns:

Prima fetita la 22 ani si a2 la 26 ani le-am avut

| Orannginna a răspuns:

Intre 25 si 30 de ani. Preferabil pe la vreo 28 de ani asa. happy

| cami_5314 a răspuns:

Am avut primul copil la 24 ani, iar acum la 28 sunt din nou insarcinata. Consider ca pana in 30 de ani e cel mai bine sa ai primul copil.

| Tourniquet a răspuns:

Mi-asi dorii sa am copii intre anii 25-30. sa fiu o mamica tanarabatting eyelashes.
Asi dori sa fie ori gemeni ( fetite ), ori o fata sau un baiat thinking depinde.

Stiu, e greu sa fii femeie. dar, noi purtam in pantece 9 luni de zile un copil, si barbatii cand noua ni se rupe apa se holbeaza. straight face

| nestlebaby a răspuns:

La 23 de ani am nascut primul copil.

| raisa1993maria a răspuns:

Am 17 ani si evident nu am copil:p insa as vrea sa apara in jurul varstei de 23-25 de ani

| Anecherry a răspuns:

Nu am copii, mi-as dori ca primul sa fie pe la varsta de 30 de anihappy.

| versavia a răspuns:

La 28 de ani si a inplinit 1 anisor, grabestete ca timpul trece si n-o sa mai ai atata rabdare dupa 30 de ani.

| JustArmy a răspuns:

Nu am copil dar as vrea unul dupa 25-26 de ani. atunci konsider ca este kel mai bine

| VodkaCoca a răspuns:

Nu am copil, dar nu zic nici o varsta anume, eu imi doresc pe la 26 de ani ca nu vreau dupa aia sa para ca copilul meu merge pe strada cu bunica, dar nu se stie poate vine inainte de cei 26 de ani, s'au poate dupa 26 cand va fi pers potrivita.happy

| eubahhh a răspuns:

25-30 e cel mai bine! tongue

tu?

| LoooVe <3 a răspuns:

As vrea sa am primul copil la 25 de ani. Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 22 de ani am auzit ca este cel mai bine sa ai un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe la 23-25 sa fie primul big grin. Vreau sa ma vada - o mamica tanaralove struck, nu sa merg la scoala la sedinte si sa spuna lumea ca a venit bunicutalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ador copiii si normal ca-mi doresc sa am si eu.Cand? Mai tarziu cand stiu cu adevarat ca sunt pregatita.Atunci cand voi reusi sa-mi implinesc acel vis frumos de a avea propria mea familie iubitoare, acel fericit camin de care eu nu am avut parte...Deocamdata ramane doar un vis frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primul meu copil e cea mai frumoaa fata de pe paman t e ingerasu meu p0azitor se cheama lavinia si are 1 anisor si 20 zile eu am 24 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

23

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau primul copil la 21 maxim

| florence a răspuns:

La varsta de 29 ani, dar mi l-as fi dorit pe la 35. A fi parinte este un pas important in propria maturizare si dezvoltare ca persoana.

| simonadeget a răspuns:

La 25 de ani vreau sa am primul copil

Întrebări similare