Buna!
La neincredere, neintelegeri, monotonie si in cele din urma la o viata nefericita.
Lipsa de comunicare duce la inchiderea in sine, la izolare si la afectarea psihica a respectvului. Din pacate, lipsa de comunicare este in floare in ziua de azi.
Psihoyounger
Monotonie, gelozie si in final despartire, pentru ca daca nu stiti voi sa clarificati problemele care vor aparea, crezi ca cine vi le clarifica daca nu exista comunicare intre voi?
La monotonie, neincredere in cel de langa tine, certuri din cauza unor lucruri nesemnificative.
Intr-o relatie de cuplu sau in general? Cam tot ce au scris cei de mai jos, oricum e o problema ff grava mai ales pentru tineri din ziua de astazi
Monotonie in viata de cuplu, izolare interioara, intrigi, certuri si de ce nu, la inevitabila despartire. ( asta daca nu se poate ajunge la un front comun, daca nu se ajunge la un consens, etc.)
La despărțire, la certuri, neîncredere, infidelitate si lista ar putea continua fără comunicare nu faci nimic in viata asta
Asa sunt eu pentru ca n-am cu cine comunica n-am prieteni si as vrea si am nevoie da nu stiu cum sa-mi fac prieteni, unde sai caut cei pe care i-am avut profitau de mine si i-am alungat din viata mea