| cevacumva a întrebat:

La ce interval de timp e normal sa faci dragoste intr-o relatie de un an jumate aproape?

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Pentru baieti: oricand, oriunde si-n orice conditie!
Pentru fete: cand ai un avantaj de pe urma asta.
Pentru cuplu: cand ambii sunt pregatiti pentru acest pas.

| carpediem a răspuns:

Depinde de varsta, ce servici ai, ce datorii ai...Eu am rate la banca care-mi taie tot testosteronul numai pe dobanzi. Au fost perioade si de 2-3 saptamani, nicht, si zilnic. Nu cred ca e vreo frecventa.

| sunshine939 a răspuns:

eu personal nu stiu sa ti dau un raspuns.dar cercetatorii in acest caz au ajuns la concluzia ca este benefic de 2-3ori pe saptamana.

| catalin188 a răspuns:

Nu exista un normal poti sa afci dragoste in fiecare zi de 10 ori daca amandoi sunteti de acord sau sa facet dragoste odata la luna depinde de voi

| EVLOGHIA a răspuns:

Flav a dat un răspuns prostesc,sau întrucâtva a glumit.
Vorbim despre intervalul de timp din cadrul unei relații care are un an și jumătate,nu după cât timp trebuie să facă sex femeile, bărbații sau cuplurile de când s-au cunoscut.
Eu spun să faceți cum simțiți, să nu vă luați după studii sau sfaturile străinilor.
Sugestia mea (atenție sugestie!) este să o faceți de 3-4 pe săptămână,dar nu e nimic anormal dacă acest lucru se întâmplă,să zicem,doar de două ori.
Sunt sigură că există momente în care unul dintre voi este mai obosit,sau stresat și nu are dispoziția necesară.
Vorbiți deschis și amănunțit despre lucrul acesta,ca niciunul dintre voi să nu interpreteze greșit un refuz.
Demonstrează-i in fiecare zi că îl (o) iubești,și aici nu mă refer la actul sexual în sine,ci la gesturile tandre - mângâieri,săruturi,dezmierdări,micul dejun la pat,un ceai fierbinte când vine obosit(ă) de la servici,masaj reciproc (relaxant),dar poate deveni și erotic dacă amândoi doriți, și așa atmosfera se încinge și devine fierbinte.
Surprinde-l(o) în fiecare zi cu lucruri noi, nu lăsați să se stingă scânteia pasiunii dintre voi.

| IrimieRaluca a răspuns:

Depinde de varsta, stilul de viata, factori de stres etc.

| yiulius a răspuns:

Daca esti baiat oricand laughing dar sa las gluma deoparte ca pont te sfatuesc ca intre "partide" sa ai un mic interval altfel incepi sa te plictisesti si nu va mai fi ca la inceput "mai rarut ca'i mai dragut"