Sincer prima relatie pe bune am inceput-o la 17 ani si ma simteam ca o pustoaica,pentru ca eram in acelasi liceu,aceeasi clasa dar totusi noi ne tachinam mereu,cand eram pe la scoala il cautam din priviri si ma inroseam imediat,n-am stat mult pe ganduri si m-am dus intr-o zi la el acasa si l-am sarutat, dupa totul era normal pana am inceput noi usor usor si suntem si acum impreuna, mereu am asteptat sa vina baiatul la mine nu eu la el si totusi de data asta a fost altfel, a fost primul iubit, nu am mai mai avut nicio relatie pe bune inainte si era amuzant
15 si dureaza inca si acum (am acus 18) eram colegi si inca suntem si la liceu.
La 14-15 ani, pai a inceput frumos, priviri dupa aceea ne dadeam mesaje si tot asa, inca sunt cu el A ta?
La 13 ani.
Era un tip care umbla după sora mea, şi eu i-am zis la sora mea că vreau şi eu să am iubit şi m-a ''combinat'' cu ăla . Dar na, a ţinut o săptămână
Aveam 13 ani si eram in cantonament, jucam adevar sau provocare si am fost provocata sa-l sarut pe unu'. De acolo a inceput totul, bineinteles, nu a durat.
La 13 ani. Cand m-am mutat din orsul meu natal in capital la o matusa de-a mea. stau la bloc. Matusa mea are un baiat si o fata. Pai verisorii meu vb de Alex(asa il cheama, culmea e vecin cu noi si el are 16 ani), si eu l-am cautat pe facebook... i-am dat cerere si am vb cu el... in Vcara blocului Va trag ceva la xerox, am intrat in bloc si la lift a coborat si a dat peste mine, desigur ca am scapat toate hartiile si cateva s-au mrdarit, m-a ajutat ca sa le strang si cand ne-am ridicat ne-am privit in ochi si si-a cerut scuze dar eu cam nebuna am inceput sa il cert ca mi-a murdarita hartiilei, apoi el m-a sarutat si nu am mai zis nimic. de atunci suntem impreuna. FUNDA?
anonim_4396 întreabă: