Cand le este predestinat, fie la liceu, fie la facultate, fie la locul de munca.
Mult succes!
Dragostea nu are o data exacta..se poate intampla astazi, maine sau poate peste 3 ani.
Si ca sa o gasesti iti trebuie doar rabdare.o sa apare si aceea persoana pentru tine
good luck
Nu există o vârstă standard sau o "rețetă" minune pentru a-ți găsi jumătatea. Atunci când se va întâmpla, o să știi.
Cand o fi sa se intample. Preferabil pana in 30 de ani. De la anii aia in sus, deja ai pierdut startul, avand in vedere ca femeile de la varsta aia au o predispozitie la red flag-uri si la a face copii cat mai repede.
Unele inca de la varste relativ mici altele niciodata, nu exista o varsta magica!
totusi ar trebui definita notiunea de "jumatatea mea", daca ea exista sau este doar o denumire pe care o dam la fiecare persoana din viata noastra care credem ca este speciala si unica
Depinde,in primul rand, de mediul din care provin, cercurile unde se învârt și de inteligenta fiecăruia.
Eu unul am observat că generația milenials (până în 1995~) are dificultăți în a-si face o relație însă am observat și că generația de după 1995 și până în 2010~ își face mult mai ușor relații și ba chiar au parte de experiențe sexuale chiar la începuturile pubertății (14-15 ani).
Ideea e daca ești mai deschis spre schimbare și îți asumi oarecare riscuri, șansele de a-ți găsi o relație la orice vârstă cresc.
Ca o privire de ansamblu, cel puțin din viziunea mea, raportându-ma la generațiile tinere, vârsta medie este 15-17 ani.Cam atunci își găsesc majoritatea persoanelor din generația Z prima iubire.
In ceea ce privește generația milenials (cea până în '95) vârsta ar fi undeva intre 26-28 de ani.
*E doar o părere personală și nu am studii în acest sens
Oricand.Nu este o regula anume, asadar nu te mai compara cu ceilalti din jur fiindca mai mult iti faci rau singura.Viata e o calatorie, nu o cursa.
In tinerete ai cele mai multe experiente, intrebarea e daca esti sigur ca cel/cea de langa tine e cu adevarat jumatatea ta, de cate ori nu ne-am inselat crezand ca am gasit alesii.