| Sara2 a întrebat:

La ce varsta se merita ca o fata sa se marite in zilele de azi? astept mai multe raspunsuri, multumesc mult

30 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Nu conteaza varsta cand vine vorba de maritat, atata timp cat e majora, chiar n-are treaba una cu alta.
Cand considera ca si-a gasit jumatatea, poate sa faca acest pas.
Daca se grabeste si trage concluzii pripite, ajunge foarte repede la divort. O seara placuta!

| mona a răspuns:

Dupa 20 de ani

| doc69 a răspuns:

Pai cel mai sigur e sa te mariti atunci cand pricepi rostul institutiei numita casatorie..altfel o faci in necunostinta de cauza.nu ai o varsta minima pentru asta in afara de varsta minima legala pentru a face acest pas.

| anabelisa a răspuns:

Sincer sa-ti spun, desi nu sunt inca majora, pot sa afirm ca 30 de ani este varsta pe care o consider potrivita pentru casatorie.

| valentingb a răspuns (pentru anabelisa):

happy Da, iar la 50 e varsta perfecta pentru a avea un copil.

| anabelisa a răspuns (pentru valentingb):

Bineinteles ca din raspunsul tau adresat mie, se vede clar ce ironic esti!
Dar sa-ti spun un lucru:este parerea mea ca 30 de ani este varsta potrivita pentru casatorie, desi oricum pana atunci multe se vor schimba si tu te priveste pe tine ceea ce fac eu.
Ar trebui sa incetati de a mai comenta fiecare raspuns, care nu coincide cu ideile si conceptiile voastre.
Mai bine vezi-ti de treaba ta baietas, decat sa comentzi aiurea, fara a gandi!

| anabelisa a răspuns (pentru anabelisa):

Nu te priveste

Am comentat special la raspunsul tau, pentru ca stiu ca ai un temperament vulcanichappy. Da, nu e corect ce am facut, si imi cer scuze! Esti libera sa crezi ce vrei. Doar am vrut sa vad cum izbucnestihappy Pentru mine o fi amuzant, stiu ca pentru tine nu e, dar nu m-am putut abtine.

Vad ca multa lume comenteaza la aproape tot ce spui tu,fara rost,te hartuiec. Cam asta am facut si eu. Decat sa te certi cu ei,e mai bine sa-i lasi in pace sau,daca depasesc limita,sa ii raportezi. Poti incepe cu mine, asta e, recunosc, am fost un magar. Totusi e foarte amuzant cum izbucnesti si incerci sa ii pui pe toti la respect, pacat ca nu iti iese, si nu inteleg de ce. Pa, pa!

Desigur nu o sa-mi pun mintea cu cu un om imatur, pentru ca din ceea ce ai scris asta reiese.
Fii linistit! Am altceva mai bun de facut, decat sa te raportez pe tine.Nu m-i s-a parut sa fi folosit cuvinte ce nu-si au locul pe TPU.
Si am o intrebare:daca afirmi despre tine ca ai fost un magar, atunci de ce mia- mai spus asemenea lucruri?
Ti-as putea raspunde astfel:Stai prost cu autocontrolul baiete!

laughing ce rea esti! Sper ca nu te-am suparat prea tare, vorbesc serios. Pa, pa!

Chiar deloc!
Iti doresc sa ai vise frumoase!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Atunci cand se simte pregatita, de obicei 25-30

| MEIALI a răspuns:

Consider ca incepand cu varsta de 24-25 de ani sau cand vine cupidon si iti provoaca fluturasi in stomac.

| Stelutza1990 a răspuns:

Troll. N-ai ce face.

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

24-25.

| y0nutz3ly a răspuns:

22,23 ani

| MayanMistica a răspuns:

Aia e varsta cand e capabila sa se angajeze ca servitoare!
Cand poate sa se marite e atunci cand cei doi cred ca pot lua viata ca sot si sotie.

| FailL a răspuns:

Dupa ce ai absolvit o scoala, dupa ce ti-ai gasit un job bun din care te poti intretine singura si, daca se poate, sa ai si o casa, ca sa ajungi in postura sa te trimita sotul la mama ta acasa, e cam trist.

| InTeReSsUl04444 a răspuns:

Cam dupa 25 de ani.Atunci se considera ca este pregatita sa aiba o familie. Daca se marita mai devreme poate avea riscul unei divortari.Succes.

| MayanMistica a răspuns (pentru InTeReSsUl04444):

Daaaa ..de aia divorteaza vedetele pe capete ...ca au sub 25 de ani laughing

| geotechnical a răspuns:

Este destul de dificil de dat o varsta, aceasta depinde de foarte multi factori, sa ziceam ca sunt amandoi pregatiti sa faca pasul acesta, ca degeaba unul dintre cei doi isi doreste daca celalat partener nu vrea, uneori o cauza este si stabilitatea finaciara, dar este greu de prezis cred ca are o variatie de clopot (cuba lui Gauss)

| Ghergel a răspuns:

Dupa 20

| DDDonald a răspuns:

25 - 30 de ani

| DeehhCarla a răspuns:

La propriu -de regula cand iti spune inima, la figurat 23-24...

| cristinasotir a răspuns:

Normal ar fi cam de la 20-21-22 de ani, ceva de genu asta.

| inuca97 a răspuns:

Cind e pregatita, nu?

| Stefanescu_Mircea_1994 a răspuns:

Cand se pun de comun acord partenerii.

| HappineSsb a răspuns:

Atunci cand vrea ea, si crede ea de cuvinta atunci trebuie sa se marite happy

Întrebări similare