Depinde de fiecare persoana, unele se maturizeaza mai repede, altii mai tarziu si unii, mai putin, nu se maturizeaza niciodata.
In mod normal se considera ca esti copil pana la 14 ani, adolescent intre 14-18 ani si dupa aceea esti major.
Depinde de experiente, personalitate, uni nu sunt maturi nici la 40 de ani, eu unu cred ca am devenit mai matur de la 25 de ani
Depinde ce intelegi prin maturizare pentru ca poate fi cognitiva (care se intampla intre 18-21) emotionala (care variaza) fizica (poate merge pana pe la 25 de ani in functie de sex).
Daca intrebi pe la ce varsta o sa fii un om matur si responsabil nu am idee, si eu sper ca apare o data cu treceera timpului.
Nu te maturizezi la o varsta.
Uita-te la acest individ:
http://cetin.ro/tineretul-plati-noua-pensiile/
Virsta nu conteaza....atunci cand singur incepi sa iti aranjezi viata si treci prin greutati, aici incepe viata. Maturitatea se spune ca apare odata cu probleme.
Depinde de conditiile in care ai fost crescut, de personalitate, si de multi alti factori. Nu exista o varsta la care te maturizezi, totul depinde de tine si de felul in care privesti lucrurile. Unele persoane sunt mai vii si raman niste copii pentru mai mult timp, altele au fost impinse dr imprejurari sa se maturizeze.
BitchInRedDress întreabă: