| RVsapb a întrebat:

LA ce varsta vi se pare normal sa incep viata sexuala voi cand ati inceputo?

Răspuns Câştigător
| AndreeaaD a răspuns:

Viata sexuala o incepi atunci cant te simti pregatit.Nu exista o varsta pentru asa ceva. Dupa cum probabil ai observat majoritatea copilasilor o fac acum de la varste fragede cum ar fi 14-15 ani, poate chiar mai devreme.NU E CORECT ASA! De ce? Pentru ca nu esti dezvoltat nici psihic(desi multi cred ca sunt, mai ales fetele)si nici fizic.Mai sunt si cazuri cand unii isi incep viata sexuala foarte tarziu, dupa 20 de ani.Nu e nici normal nici anormal.Cred ca e ceva intre.Insa nici un om nu trebuie judecat.
Nu e o regula sa iti incepi viata sexuala dupa 18 ani asa cum se zice mereu insa in mod normal asa ar trebui deorece cam atunci e momentul cand un om este pregatit si psihic si fizic pentru asta.Depinde de fiecare persoana. Unii se dezvolta mai repede altii mai greu.
Eu sunt mica pentru asta...dar cam asta e parerea mea.

4 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Fiecare isi incepe viata sexuala atunci cand simte si cu cine vrea, insa nu mai devreme de a te dezvolta complet atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Eu una mi-am inceput la 17 ani si cateva luni.

| Elvina a răspuns:

Dupa 18 ani. Bafta!

| Lightning1997 a răspuns:

La 18 ani, cel mai devreme. Daca ti-o incepi mai devreme vei avea probleme mai tarziu.

| ExtraBass a răspuns:

@Elvina draga ce domnisoara vezi virgina la 18 ani, in caz ca e pocaita pe la 20.