Atunci cand am totul pregatit si am sa pot sa sustin o familie pe proprii mei umeri. Un copil te schimba si iti aduce fericirea dar ce te faci daca nu ai ce sa ii oferi. Dupa parerea mea cred ca in jur de 25-29 de ani ar fi ideal.
Pot raspunde si eu ca baiat? Ah, credeam ca toti barbatii sunt niste imbecili insensibili...
In fine, hai ca-ti raspund.
Dar mai intai vreau sa subliniez faptul ca nu prea stii ce vrei de la noi sau de la viata asta... pentru ca pui intrebarea: "La ca varsta vreti sa aveti copii" si dai raspuns castigator uneia careia nu-i plac copii, si pe deasupra nici nu-i suporta. Ce sparta. Aiurea din start.
Voi face copii cand imi permit sa-mi intretin o familie fericita, fara lipsuri. Nu conteaza varsta.
Este dovedit stintific ca pana in 24 copiii or sa fie cel mai ok din punct de vedere al sanatatii.18-24 valabil pentru fete normal
La 17 ani imi plac foarte mult copii mici imi doresc si acum la 15 dar logodnicul mea a spus ca sunt prea mica acum e frica sa nu ma piarda pentru ca am 37 de kg a zis ca pana la 17 ma mai ingras
Mi-as fi dorit un copil pe la varsta de 23-24 de ani, dar nu a fost partenerul ... Oricum din relatia cu fostul am pierdut sarcina pe cai naturale , acum cu cel care am relatie, nu mi-am propus momentul venirii, cand e sa vina, vine el. Desi sper sa-l fac mai repede pana la 35 de ani, din motive de sanatate pe care le-am avut in trecut.