Nu stiu sigur varsta pentru ca nu am programat asa ceva.insa,as intemeia o familie cu persoana pe care as iubi-o si pe care as sti ca ma pot baza, iar impreuna sa incercam sa le oferim copiilor tot ce este mai bun.
Sa ma casatoresc oficial nu stiu, poate niciodata, dar copiii pot veni cand vor ei
Ei bine,intrebarea ce aui pus-o iti da de gandit, pentru ca nimeni nu o sa-ti spuna cu exactitate, totul depinde de imprejurimi si de persoana pe care o ai langa tine. Daca tu crezi ca persoana pe care o ai langa tine iti este fidela iar voi va iubiti, ii clar, c-o sa va intemeiati o familie cat de curand posibil.Asa este in cazul oricui.Si trebuie sa fi un om realizat,inainte de a-ti intemeia o familie, pentru ca, cu timpul vei avea si copii, si evident ca orice parinte, iti doresti o situatie financiara decenta pentru copii tai.Asa cred ca gandeste orice om, care isi doreste un viitor placut si decent.O zi buna!
Cand o sa am o situatie financiara buna incat sa-mi pot intretine familia fara nicio problema.
23-29, pana in 23 sa-mi ajute God sa gasesc persoana ideala sa o pun in N situatii sa gandesc bine pentru viitor pe o perioada mare si la un 26 sper sa vina si copii.
As prefera intre 25 si 29 de ani.
Dar niciodata nu se stie cum va fi ziua de maine :-)
Ce fel de intrebare e asta?
In fine, sa dam raspunsul: nici prea devreme dar nici prea tarziu.
Cam pe la 28-30 de ani.
geotechnical întreabă:
malishka93 întreabă: