Corect era naratiune si dialog, ca in barem. Nu vei lua punctajul complet, dar, vei lua cateva puncte, totusi. Si era asa de vizibil dialogul ala!
Ţi-a zis să scrii două moduri de expunere utilizate în basm,alea erau : naraţiunea, descrierea şi dialogul.Şi eu am scris naraţiunea şi descrierea, e bine şi aşa.Succes mâine la mate!
Si eu tot asa am scris
erau vreo 2 randuri de dialog in rest totul era descriere...
Nu este bine. Descriere inseamna sa PREDOMINE substantivele si adjectivele cu rol de epitet.
@RelaţiiCuClienţii: Tu esti sanatoasa? Cum naiba nu era descriere? Erau 2 cacaturi de dialog restul descriere pana acolo... Daca nu ne puncteaza sa facem contestatie!
@RelaţiiCuClienţii : Lasand la o parte ce au scris aia in barem...tu nu ai vazut deloc ca e descriere in fragmentul ala la inceput?
E bine exista si putina descriere
eu am scris :
Naratiunea, dialogul, descrierea;
Pai descriere nu ai avut decat sumar, folosita in naratiune deci cade, asa ca raman dialogul si naratiunea.
Este descriere dar mai putina da totusi iti scade max 1 p
adica o sutime sau cum se calculeaza
Si eu tot asa am scris
dar daca in barem scrie si dialog fara descriere ...nu stiu
Da! este bine naratiunea si dialogul. Nu descrierea, este cu totul si cu totul altceva.
Pai nu stiu ce sa zic in barem am vazut ca scrie naratiunea si dialogul nu prea era descriere dar oricum nu cred ca e greseala o sa iti puncteze cat de cat si eu am vrut sa scriu asa!
E bine si naratiune cu dialog si dialog cu descriere deoarece la sfarsit avem descriere:descoperi idee jurnalului:un jurnal... descrie despre jurnal mai multe idei
Si pe langa asta zice ca selecteaza doua moduri de expunere utilizate in textul dat dar cand colo nu zice cele doua moduri de expunere utilizate in textul dat deci si descrierea ii
nebru întreabă: