La facultate nu e ca in liceu. Lumea e mai distanta, poti sa legi prietenii inca de la inceput sau poate pe parcursul anilor. Oricum va vor apropia proiectele la comun, iesirile care se vor organiza, este timp.
Cum adică lumea este mai distantă?
Https://dexonline.ro/definitie/distant
foloseste dexul daca nu stii limba romana
Nu stiu sa-ti explic mura in gura iti dai seama si singur. fiecare e pentru el, se axeaza pe treaba lui, au alte prioritati.
E clar ca tu n-ai un prieten adevarat, chiar daca esti la facultate in alt oras, nu multi au.Eu am 2, iar restul sunt doar cunostinte mai apropiate.
"Prietenia mea " e diferita de "prietenia ta ", adica eu percep prietenia ca pe o virtute, nu ca pe o moneda de schimb.
"Prietenia ta " e doar cunosterea la suprafata a unor persoane straine, nimic mai mult.Prieteniile se leaga si-n 2 min de la intalnire, insa prietenia cu adevarat se leaga intr-o viata, daca ma intelegi.
Ceea ce cauti tu gasesti in semestrul al 2-lea al vietii.
Ce este semestrul al 2-lea al vietii?
Nu-mi dau seama daca esti chiar interesat sau faci misto , dar iti raspund oricum, poate intr-un fel ajuta pe altcineva.
Eu vad viata in etape sau adaptata din intrebarea ta, in semestre.
Etapa I -Cei sapte ani de acasa, scoala generala, liceu
Etapa a II-a -Facultate, job, relatii intime, sotie
Etapa a III-a - Echilibrul dintre familie, cariera si hobby-uri
Etapa a IV-a -iesitul la pensie, batranete, viata de bunic
Voi ce visati noaptea intrebati ziua?
Doamne ce intrebari puneti fratilor, o prietenie se poate lega si in 5 minute de discutii.
Nu exista un timp anume in care prieteniile se leaga, o prietenie se poate lega si dupa cateva minute, sau poti sta ani buni langa o persoana si sa nu se lege nimic
anastasia0606 întreabă:
LaElly11 întreabă: