| LanguageMaster a întrebat:

La facultate în anul I prieteniile încep să se lege din semestrul al-II-lea?

12 răspunsuri:
| InVisible99 a răspuns:

La facultate nu e ca in liceu. Lumea e mai distanta, poti sa legi prietenii inca de la inceput sau poate pe parcursul anilor. Oricum va vor apropia proiectele la comun, iesirile care se vor organiza, este timp.

| LanguageMaster explică (pentru InVisible99):

Cum adică lumea este mai distantă?

| suntserios a răspuns (pentru LanguageMaster):

Https://dexonline.ro/definitie/distant

foloseste dexul daca nu stii limba romana

| InVisible99 a răspuns (pentru LanguageMaster):

Nu stiu sa-ti explic mura in gura laughing iti dai seama si singur. fiecare e pentru el, se axeaza pe treaba lui, au alte prioritati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contează asta, unii își fac prieteni din prima zi, iar alții nu își fac deloc. Depinde de cât de multe lucruri aveți în comun.

| DavidoffUser a răspuns:

E clar ca tu n-ai un prieten adevarat, chiar daca esti la facultate in alt oras, nu multi au.Eu am 2, iar restul sunt doar cunostinte mai apropiate.
"Prietenia mea " e diferita de "prietenia ta ", adica eu percep prietenia ca pe o virtute, nu ca pe o moneda de schimb.
"Prietenia ta " e doar cunosterea la suprafata a unor persoane straine, nimic mai mult.Prieteniile se leaga si-n 2 min de la intalnire, insa prietenia cu adevarat se leaga intr-o viata, daca ma intelegi.
Ceea ce cauti tu gasesti in semestrul al 2-lea al vietii.

| LanguageMaster explică (pentru DavidoffUser):

Ce este semestrul al 2-lea al vietii?

| DavidoffUser a răspuns (pentru LanguageMaster):

Nu-mi dau seama daca esti chiar interesat sau faci misto tongue, dar iti raspund oricum, poate intr-un fel ajuta pe altcineva.
Eu vad viata in etape sau adaptata din intrebarea ta, in semestre.
Etapa I -Cei sapte ani de acasa, scoala generala, liceu
Etapa a II-a -Facultate, job, relatii intime, sotie
Etapa a III-a - Echilibrul dintre familie, cariera si hobby-uri
Etapa a IV-a -iesitul la pensie, batranete, viata de bunic

| cristinel375 a răspuns:

Voi ce visati noaptea intrebati ziua?
Doamne ce intrebari puneti fratilor, o prietenie se poate lega si in 5 minute de discutii.

| Devilady a răspuns:

Nu neaparat.Prieteniile se pot lega sau nu indiferent de semestru.

| Francescax5 a răspuns:

Nu exista un timp anume in care prieteniile se leaga, o prietenie se poate lega si dupa cateva minute, sau poti sta ani buni langa o persoana si sa nu se lege nimic