| LanguageMaster a întrebat:

La facultate prieteniile sunt mai formale ca la şcoală şi liceu?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Cam da. Imi aduc aminte cum la scoala si chiar si la liceu eram, practic, niste copii. Ne bucuram de lucruri marunte, radeam unii de altii, ne distram impreuna, intreprindeam diferite activitati impreuna, glumeam, vorbeam aiurea, ne injuram, ne mai si bateam laughing. Pot spune ca era foarte frumos. Imi lipseste foarte mult perioada aia. Acum, de fiecare data cand merg la facultate, tot ce fac este sa dau noroc, sa intreb respectivul coleg ce face, iar apoi sa port o discutie de maxim 5 minute in care subiectul de la care nu ne abatem deloc este facultatea. Discutiile academice au luat locul discutiilor amuzante, care au disparut complet. Poate am nimerit eu o grupa nepotrivita, poate in alta parte e diferit, insa pot spune ca, intr-adevar, relatiile dintre colegi sunt foarte formale. Tanjesc dupa clasa a 12-a.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Care este diferenta dintre scoala si liceu? In facultate relatiile sunt mai mature, sau cel putin asa ar trebui sa fie.

| T0T a răspuns:

Iar pui întrebări de genul. Ți-am mai spus că nu contează dacă e facultate sau liceu, cercurile diferă, oamenii diferă, indiferent, așa ca la facultate oamenii vin și pleacă, an de an, caracterele se schimbă. Ți-am spus exact același lucru acum ceva timp, ai o fixație cu asta? Să nu mai zic că e o întrebare cam tâmpită căci generalizezi aiurea. Singurul lucru care se schimbă e maturitatea dar legat de prietenii le faci la fel de ușor sau greu, asta depinde de tine și de oamenii cu care vei fi coleg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi poţi face uşor cunoştinţe. Dacă e prietenie nu are cum să fie formală.

| Cristian0009 a răspuns:

Deja din liceeu prieteniile sunt stranse cel putin asa a fost la mine, dar eu am un prieten din liceeu foarte bun nu m-am certat nici macar odata cu el, dar acum depinde si ce fel de persoana esti tu ori celalalt ori chiar cealalta.

| LanguageMaster explică (pentru Cristian0009):

Apropo,la facultate crezi că este mai greu să te împrieteneşti ca în şcoală şi liceu?

Întrebări similare