| Mara6392 a întrebat:

La începutul anului am avut o relație de vreo 2 luni jumate și băiatul cu care am fost împreună mi-a zis exact cuvintele astea "Nu am chef de tine acum" și m-a durut și încă mă doare ce a zis, pentru că îl iubeam foarte mult. Acuma îmi e puțin frică că o să întâlnesc un băiat pe care o să îl iubesc extrem de mult și el o să spună același lucru și o să mă răcească mai tare. Cum pot să trec peste aceste/să mă vindec de la durerea pe care o simt când aud aceste cuvinte?

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tu nu erai iubita lui, ci cheful lui. Treci la următorul și apoi la următorul de după el, până găsești unul care să aibă chef de tine.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce varste aveti?

| Hyperion7 a răspuns:

Cum mai ziceam pe aici, asemenea degetelor de la o mana,așa sunt și oamenii, diferiți.
Daca el este drăgăstos cu tine,vrea sa vorbiți, nu îți vorbește urat sau nu te forțează să fii într-un anume fel, înseamnă că el este alesul.
Nu trebuie sa îți pui întrebarea "oare mi-o face și el la fel?", din moment ce se comporta cu tine așa cum am menționat mai sus, slabe șanse să ajungi in același punct.
Poate că a fost o relație eșuată cea precedentă și poate că încă doare, dar daca ai ajuns in punctul de a avea o altă relație, trebuie sa treci peste impediment și să trăiești în prezent nu în trecut, cum?
Trăind relația pe care o ai ca fiind prima.Stiu că e greu, dar merita să încerci.
Bafta!

| VoidEternal a răspuns:

Inceperea oricarei relatii presupune si un risc. Daca nu esti dispusa sa ti-l asumi, inseamna ca nu esti pregatita pentru ea.

| Eireann a răspuns:

Eu m-as bucura ca nu mi-am irosit decat 2 luni jumate cu el.

| Marius22222222222 a răspuns:

Până nu încerci nu ai de unde știi.ce e Al Tau e pus deoparte

| Miruna333 a răspuns:

Durerea trece cu timpul. Stiu ca a fost traumatizant episodul prin care ai trecut. Fa terapie, asta te va ajuta sa faci fata problemelor de genul, de orice fel, de facut fata, faci oricum, insa sa faci fata intr-un mod sanatos.

| Parakeets a răspuns:

Păi poate doar trebuie să accepți că ai rămas cu o mică traumă și să te lupți pe cât posibil să lucri la tine, ca în noua relație pe care o vei mai avea sau le vei mai avea pe viitor, să nu ți le autosabotezi cu trauma din trecut. Adică ce vreau să spun, e că atunci când pe viitor o să întâlnești poate un bărbat superior celui de acum și chiar alesul tău, dar poate va fi prea ocupat și pare că te ignoră sau nu-ți dă atenția cuvenită, tu să nu începi să-l acuzi, că nu mai e interesat de tine, pentru că atunci de fapt, doar scoți la iveală trauma ta de acum cu băiatul ăsta care-ți spune "nu mai am chef de tine". Și te vei autosabota tu singurică. Ba chiar vei sabota relația voastră, atunci trebuie să conștientizezi traume de acum. Dar până atunci, poți să începi să lucri la tine și să lași timpul să treacă. Știu că sună clișeic, vorbele astea 2, tot vociferate peste tot. Dar am observat, pe propria piele, cum durerile și traumele se vindecă, încet, încet în timp. Lipsa cuiva, abandonul cuiva, umilința oferită de altcineva, ba chiar și ceva ce am făcut de care nu am fost eu mândră și m-a rănit chiar și pe mine, ori că am făcut rău, ori că am supărat pe cineva cu ceva, ori că mi-am greșit mie cu ceva, am observat cum timpul este singurul care le vindecă. După ce rumegi tot și lași timpul să se scurgă, parcă se mai estompează durerea și vine o zi în care te-ai adaptat cu noua situație și poveste, dar funny e că fix atunci când te-ai adaptat în poveste, de obicei chiar atunci nu-ți mai pasă. Sau vine alta deja și-ți pasă de următoarea. happy

| Drake21 a răspuns:

Mie imi placea de varmia de gradul 3, deci era vara directa a lui varmiu nu a mea, eu nici nu stiam ca exista pana atunci, tot imi spunea sa o tin in brate, so despartit de barbatsu, eu intrasem in belele cu varmiu asta direct csf

| f1635 a răspuns:

Asta a fost plata pentru ''darnicia'' ta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru f1635):

Adica, la ce te referi?

Ti-e ciuda ca a fost intr-o relatie sau cum?
Daca tu esti incel si nu poti fi intr-o relatie, nu inseamna ca nimeni nu are voie sa fid

| f1635 a răspuns (pentru anonim_4396):

Era intr-o relatie. In ce consta ...relatia?