Nu stiu daca sa iau postarea in serios sau nu? Hai sa zicem ca da.Super inutila gluma lui, din categoria care nu se fac vreodata fata de persoana iubita. Apoi, daca si tu daca reactionezi asa pe fondul nesigurantei de sine si raspunzi pasiv agresiv cand te intreaba daca te-ai suparat, sa inteleg ca sunteti la liceu? Ce varste aveti? Adica, nici catusi de putin nu este sanatos sa procedezi asa, sa zici ca n-ai nimic si apoi peste o zi sau o saptamana sau o luna sau un an sa aduci in discutie ca te-a suparat enorm cu x fact.Regula general valabila in viata. Poti in schimb astepta pe moment sa te calmezi si apoi sa comunici cum te simti, ca altfel, ulterior, degeaba vorbiti, nici n-o sa mai stiti exact despre ce-i vorba, fiecare isi va aminti diferit, doar veti sti sigur ca s-au transformat sentimentele negative in frustrari.Cat mai bine e sa discutati in timp relativ scurt, adica si in ziua urmatoare, dar in acelasi timp, sa va culcati suparati nu e ok, in opinia mea.Stii ca te iubeste sau doar crezi? Ti-a declarat asta? Ce diferenta de varsta exista? Mna, tot voi trebuie sa discutati in privinta despartirii, nici sa va chinuiti daca acest episod v-a afectat increderea nu prea are sens.
Hai sa fim seriosi, vrei sa credem ca tu il consideri pe el cel mai frumos barbat de pe Terra?! Si hai sa zicem prin absurd ca ar fi asa. Dar peste 20 de ani cand va face eventual burdihan, tu poate la fel, veti face riduri, tatele lasate, etc, tot pretentia asta o s-o ai de la voi?! E o tampenie. De fapt, altele sunt motivele care tin un cuplu impreuna pe termen lung, nicidecum ca el/ea sunt cei mai frumosi oameni din lume pentru celalalt...
Nici el nu e cel mai frumos baiat din lume, dar pentru mine e suficient. Din contra, chiar mama mea, cand l-a vazut prima data, a zis ca e urat. Si o prietena de a surorii mele a zis ca nu e prea frumos. Asta fara sa stie nimeni ce mi-a spus el atunci. Nu am zis nimanui si nici nu as avea curajul sa zic la cineva din cunoscuti ce mi-a spus el.
Buna,
Ceea ce a spus el nu are nici o legătură cu increderea ta in tine. Tu esti tu si te simti bine in pielea ta. Daca nu i place, e liber sa caute pe cineva pe placul lui, nu putem fi pe placul tuturor. Da, asa este, ar trebui sa te vada cea mai frumoasă.
Si de ce plange? Ce circ narcisic.
Iti doresc sa gasesti pe cineva pentru care sa fii cea mai de pret comoară si cea mai frumoasă din Univers.
Toate cele bune,
As merge mai departe. Pur si simplu. Frumusețea este in ochii celui care privește.
Nu de alta, dar sa nu ingradesc dreptul cuiva de a si gasi frumusețea vietii lui.
Te inteleg perfect ca ai reactionat asa in seara respectivă. Mai erati si amandoi in pat.
Imi imaginez ce ai simtit. Dar, minunat ca nu te tine nimic in vreo relatie toxica asa cum ar avea sa fie cu acest narcisist asa zis sensibil, care a vrut sa te puna la locul tau, totusi.
Fiecare cu drumul lui si te admir ca ai fost atenta la detalii.
Uneori este dureros, dar al naibii de sanatos.
Am luat-o ca pe o jignire..cum sa nu iau in serios?
Esti la gradinita? Ce-i tot amintesti chestia aia?
Acum la voi conteaza frumusetea. Care se duce in cativa ani. Daca nu aveti incredere unul in altul, daca nu va respectati indiferent de aspectul fizic, nu veti face casa buna impreuna.