| munteanuionvictor a întrebat:

La mulți ani cu sănătate pentru toate fetele și femeile cu ocazia zilei de 8 martie!

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, chiar nu ma prindeam daca tu nu imi scriai. Serios!
Ps. Aha, aha. La varsta ta m-am mutat deja singur. Spune-mi. Tu cat mai stai pe banii lui mamica? Nu mai raspunde. Oricum tot ce ai tu acum este ca scrii mai bine (repet, cel putin asa crezi. Eu credeam ca te prinzi mai sus. ). In rest, esti ordinar ca restul. Stai jos. Nota 1.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

35? Mai piciule, vezi ca nu am nici atat. Dar explica-mi. Care e faza la voi copilasi? De ce mereu stiti sa insultati de mama (nu in cazul tau cel putin) sau cu virginitatea? Culmea, despre virginitate laughing. Tu ala care probabil nici nu stii unde sa o bagi. ma amuza mereu.

pS. Unde e inteligenta aia piciule, de care te lauzi? Unde insult eu? Da copy/paste. Chiar sunt curios O.O. Ordinar e insulta? Este intr-un fel. Sa fii ca majoritatea oilor din ziua de azi. Dar cuvantul in sine, nu e o insulta. Micul "Einstein" unde era... SA nu te deochi. Terminat poate esti tu. Cu toata inteligenta ta ( si aroganta adolescentina, desigur. Toti am fost pe acolo) tu vezi doar insulte. Acum te insult. Esti praf. Nici macar nu ai bunul simt sa taci din gura.