| iuliaGirl11 a întrebat:

La scoala e o fata si eu nu asi mai vrea dsa fiu prietena cu ea si de fiecare data cand ii zic ca nu mai vreuu

Peste cateva zile ne impacam iar, dar nu mai vreau sa se intample chestia asta

Vreu doar sa nu mai fiu prietena cu ea atat XP

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o mai baga in seama ca astfel tot va veti impaca. daca iti cere sa fiti din nou prietene, nu o baga deloc in seama sau fa un lucru care sa o enerveze la nebunie si astfel nu vei mai avea acces de a mai cere prietenia.

| Aero_7920 a răspuns:

Draga popprinces... certativa si nu o mai baga in seama, fa-ti prieteni noi cu care sa vb si sa stai toata ziua.de ex jucati un joc si vorbiti la casti pe mess si asa nu o sa mai ai timp de ea...dar totusi de ce nu vrei sa te impaci cu ea?
si eu am fost asa (o pauza ne certam alta eram prieteni) deja e copilarpos.eu mas impaca cu ea happy
app da-mi un pm si zi-mi daca a merswinking

| crooxel a răspuns:

Cand vine la tine sa va impacati cheam-o de-o parte si explica-o ca nu poti sa-i fi prietena ca nu ai nimic in comun cu ea si in felul aceta nu ar avea sens sa fiti prietene.pai ca sa nu se supere prea tare ai putea sa o ajuti sa-si gaseasc o nou prietena (asta doar daca vrei).dar prima chestie care ti-am zis-o e chiar adevarata am incercat-o si eu si da rezulatate bunebig grin

| Cåpåċεl a răspuns:

Si eu am fost la fel ca tine cu problema asta si mi-am dat fite la ea si acum Pa-Pa prietena idioata.acum nici macar nu mai vorbimlaughing

| RainUmbrella a răspuns:

Am patit exact la fel. I-am spus ca nu mai vreau sa fie prietena mea la un moment dat. Am suparat-o tare si a zis ca sansele de impacare sunt 0 %.