Du-te la el intr-o seara sa vedeti un film, mai romantic si ramaneti numai voi 2. Ii poti spun mamei tale ca dormi la o colega sau ceva :* sau stati seara undeva pe iarba, undeva langa un lac. crede-ma ca merge:*
Pai cam asa incepe o relatie, am impresia ca tu vrei un loc retras ca sa treceti direct la actiune, singurul locunde sunteti intimi e la tine sau la el in dormitor
Daca aproape taei pupat cu el o sa mai ai multe sanse crede-ma eu is baiat si mereu cand pierd o faza(ca a ta) o sa prind mereu o oportunitate asaca fa si tu sa zicem o seara alba si invita 2 baieti dintre care (dragutul) si vreo 2-3 fete (prietene bune deale tale )
Si cand prinzi ocazia fa-o fara sa te rusinezi la baieti le place fetele care stiu ce vor, NOROC! Fundita?
Du`te cu el intr-un parca intr-un loc foarte retras. saw daca se pricepe l calc. zii ca ty s`a strikat pc`ul. ca nu styy ce sa-i faci si z vina pna l tine. [ cand esti sg acasa logik] sj va sarutatSi in voie:* saw cheama`l la tine sa vedeti un film romantic. saw de groaza ca vei putea z te prefaci speriata si sa sari in bratzele lui :* sper ca am ajutat. mult noroc :* funditSa?