| BlooyGirl a întrebat:

La ziua unei prietene am intalnit un fel de verisor deal iei foarte dragut. Dupa vreo 3-4 zile de la party acesta cred ca a trimis din greseala un sms geva de genu:,, si ce daca o plac pe...(numele meu). Ok, am fost foarte happy. Atunci am relizat ca si eu il plac(lol). Urma ziua unei prietene asa ca l-am invitat sa vina cu mine ca partener. Proasta idee ca totate fetele au vrut sa danseze cu el(nul comdamn). Cand s-a prins ca vreau sa fac ma invitat el la ziua colegului lui de banca. Dupa 3-4 ore bune de dans ne-am dus in separeu si exact cand urma sa ne sarutam apare un idiot si spune ca vine tortul. Frate!
Vreo idee cum sa ma intalnesc cu el? Nu vreau sa mergem la film sa ne pupam la mall sau ceva dar nici in parca unde e o droaie de oameni!
Vreo sugestie?

Răspuns Câştigător
| EuSiCuMine a răspuns:

Du-te la el intr-o seara sa vedeti un film, mai romantic si ramaneti numai voi 2. Ii poti spun mamei tale ca dormi la o colega sau ceva :* sau stati seara undeva pe iarba, undeva langa un lac. crede-ma ca merge:*

4 răspunsuri:
| Nam a răspuns:

Cu barca pe lac? In herastrau preferabil... happy succes

| ralu_1668 a răspuns:

Pai cam asa incepe o relatie, am impresia ca tu vrei un loc retras ca sa treceti direct la actiune, singurul locunde sunteti intimi e la tine sau la el in dormitor

| Mihai111111111 a răspuns:

Daca aproape taei pupat cu el o sa mai ai multe sanse crede-ma eu is baiat si mereu cand pierd o faza(ca a ta) o sa prind mereu o oportunitate asaca fa si tu sa zicem o seara alba si invita 2 baieti dintre care (dragutul) si vreo 2-3 fete (prietene bune deale tale )
Si cand prinzi ocazia fa-o fara sa te rusinezi la baieti le place fetele care stiu ce vor, NOROC! Fundita?

| MyKytSa a răspuns:

Du`te cu el intr-un parca intr-un loc foarte retras. saw daca se pricepe l calc. zii ca ty s`a strikat pc`ul. ca nu styy ce sa-i faci si z vina pna l tine. [ cand esti sg acasa logik] sj va sarutatSi in voie:* saw cheama`l la tine sa vedeti un film romantic. saw de groaza ca vei putea z te prefaci speriata si sa sari in bratzele lui :* sper ca am ajutat. mult noroc :* funditSa? puppy dog eyes