| Sorina45677 a întrebat:

Lam iertat pe tatal fetei mele ea are 6 ani eu sunt divorţata de el de 5 ani în accesti 5 ani nu a cautat-o niciodata pe cea mica l-am iertat pentru copil de ceva saptamani s-a mutat la mine am divorţat acum 5 ani ca ma înşelat şi cand sa întors mi-a promis ca nu mai face de când s-a mutat la mine înapoi se comporta ciudat sta doar cu ochi în telefon nici fata nu o baga în seama când vrea să se joace cu el.Ce aş putea face? Credeţi ca ma înşeala din nou?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa-l dai afara din casa, doar SUNTETI DIVORTATI iar el are voie sa se intalneasca cu cine vrea, ca NU_TI mai este sot (legal) si nici nu mai are vreo obligatie fata de tine!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe ce criterii l-ai iertat?
Ce parea ca va aduce in casa?
Fara un minim de afectiune, bani, interes si participare la treburile/nevoile casei, nu are ce cauta acolo.
Sincer, ca vorbeste cu altele sau nu, este aproape irelevant. Voi sunteti parintii fetei, in principiu. Nu ii pasa nimanui ca sunteti si amorezi, sau nu. Dar cand il bagi in casa, asigura-te ca se comporta ca un tata.
Nu va mai plimbati du-te vino din viata fetei, in functie de cheful vostru de giugiuleala. Pe ea o afecteaza foarte mult.

| relian a răspuns:

Si tu in 5 ani nu ai gasit pe nimeni? E clara cum sta treaba.Tu o sal accepti indiferent ce face, pentru ca nu prea ai sanse sa gasesti pe altul.
Iara el stia asta asa ca esti la mina lui.Ai 2 posibile solutii,
1- sa stai singura
2- sal accepti pe ala asa cum este
Cred ca deja ai ales nr 2 laughing Ar trebuie sa te intrebi de ce s-a dus la altele, de ce te-a inselat. Treb sa te intrebi de ce sta pe telefoane si vorbeste cu alte femei.

Probabil tu nu prea esti buna de maciuca laughing asa ca el barbat fiind si o avea nevoi, logic sa mearga la alta, desi tie ti se pare aiurea, uite ca si el are nevoile lui, asa cum si tu nu ai nevoile tale laughing pentru ca tie nu prea iti place sexul, asa ca trebuie sa accepti ca el sa mearga la fetite.

El in timpul asta na gasit pe nimeni, banui ca nici el nu-i atragator, plus ca vrea fete atragatoare, cine stie ce o gindi, asa ca nici el n-are sanse mari sa gaseasca pe careva.
De aia sa si intors la tine, s-a saturat sa asteopte sa cada femeia visata, asa ca o zis, merge si cu tine, macar asa de companie.

Cu alte cuvinte, nu va potriviti, dar stati impreuna pentru ca nu ati gasit pe careva potrivit.

| Sorina45677 explică (pentru relian):

Nu ca nu am gasit barbaţi am gasit mulţi mau chemat la întlniri şi vroiau relaţie cu mine dupa ce am divorţat eu nu am vrut pentru ca am fata care avea 1 an cand am divorţat de tatal ei acum ea are 6 dupa ce am nascut au început problemele pentru ca eu mam concentrat pe copil mai mult în ultimul nostru an de casnicie cand am nascut eram casatoriţi noi suntem de 5 ani divorţati şi el vroia atenţie şi de asta ma înşelat ştiu ca a fost greşala mea dar pentru mine fata mea e mai importanta decât orice barbat

| ioana748 a răspuns:

Macar daca i se activa instinctul patern.
Cine stie, posibil este pe cale de impacare cu tanti de la care a venit sa l adapostesti tu.
Isi discuta conditiile impacarii.
Ar trebui sa devina cantitate neglijabilă pentru tine.
Daca era un tata bun, mai merita o cana de apa, asa, fara ca neaparat sa fie o relatie intre voi. Puteati ramane prieteni. Macar era cinstit si zicea ca vrea adapost pana il primeste tanti inapoi. Dar a venit cu ameteli si bataie de joc.
Daca nu i spui tu sa plece o sa plece oricum.
Multumeste i pentru incercare dar este cazul sa si vada fiecare de viata lui ca nu mai merge si sa si gaseasca alta fraiera.
Cum te-ai descurcat pana acum, te descurci si de acum inainte.
Usa inchisa pentru totdeauna.
Oricum nu avea ce cauta inapoi dupa atatia ani, dar sa spunem ca ai mai dat o sansa desi teoria mea ca a doua sansa nu exista este verificata si adevarata.
Da i liber.
Seara linistita.

| Madaxo97 a răspuns:

Ți-am zis că se va întâmpla fix asta când ai pus întrebarile celelalte acum o lună? laughing de ce naiba l-ai iertat tu știi. Normal că te înșală din nou, și o să o facă mereu ca vede că ești fraieră și îl primești înapoi.
Desparte-te de el și caută alt bărbat, ce exemplu dă acest specimen de bărbat pentru fetița lui? Că a înșelat-o pe mama ei și a părăsit-o fără să se implice în viața ei, nici măcar pensia alimentara nu a plătit 6 ani de zile, asta nu se numește tata, nu il mai primi înapoi că faci cea mai mare greșeală din viața ta, dacă zici ca nici copilul nu îl bagă în seamă, la ce naiba să mai stai cu el?

| Dragobeta a răspuns:

Probabil isi cauta alt adapost. S-a impacat cu tine (haha, pentru copil?) pentru ca si ultima l-a dat afara. Si nu avea unde sta, cine sa-i faca mancare, sa-l spele, sa-l f... etc.
Cand isi va gasi alta, va da vina pe tine, pe copil ca-l sacaie, etc si-si va face bagajele.

| c4nd4leante a răspuns:

De ce l-ai iertat? Desparte-te de el. E clar ca barbatul asta te inseala din nou. Nu are niciun sens sa il mai tii in casa ca pe un bibelou. Daca sta pe telefon toata ziua, nu are rost sa il mai accepti in viata ta. Decat sa stai nefericita cu un barbat care te inseala, mai bine stai singura. Renunta la el si creste-ti fiica singura.

Răspuns utilizator avertizat